Bodrum Gündem

7 Gün 24 Saat Esnafın Hizmetinde

30.06.2014
0
A+
A-

where can i buy Plavix

hasan_kabli_bodrum_soforler_odasiBodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, oda üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için 2014 model Isuzu NPR3D vinç monteli gözlüklü kayar kasa ve 2012 Ford Transit Kayar kasa özel amaçlı kurtarıcı olmak üzere iki araç satın aldı.

Bodrum Gündem Haber order disulfiram

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı Hasan Kablı yaptığı açıklamada, seçildikleri günden itibaren yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, oda kayıtlı üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için devamlı çalıştıklarını ifade ederek “Hizmet çıtasını en üst seviyeye çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Üyelerinin her zaman için en iyi hizmete layıktır.” Valtrex cheap dedi.

Başkan Kablı taşımacılık sektöründe çalışanların en büyük sorunlarından birisinin araçların çeşitli nedenler ile yolda kalması olduğuna dikkat çekerek, bu konuda üyelere haftanın yedi günü, yirmi dört saat kesintisiz hizmet verebilmek için; 2012 Model Ford Transit Kayar Kasa, 2014 Model Isuzu NPR3D Vinç monteli gözlüklü kayar kasa olmak üzere 2 araç aldıklarını söyledi. Ayrıca daha önceki yönetimin almış olduğu 2012 Isuzu NPR 8 Long gözlüklü kayar kasa aracında yine taksi ve minibüslere yönelik hizmet vermeye devam ettiklerini belirterek, geçmiş yönetime teşekkür etti.

İhtiyaç duyulduğunda Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyelerinin 7 gün 24 saat boyunca 0 533 6432331 nolu telefondan çekici araçlara ulaşılabileceğini ve hizmet alabileceklerinin bilgisi verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.