Bodrum Gündem

Bodrum Odaları Ortak Toplantısı BODTO’da Yapıldı

Bodrum Odaları Ortak Toplantısı BODTO’da Yapıldı
02.07.2014
0
A+
A-

Bodrum-Odaları-Ortak-Toplantısı-BODTOda-yapıldı Premarin 0.625mg

Bodrum’da ortak ve benzer üyeleri olan odaları ilgilendiren konuları ve çıkan sorunları görüşmek, gündem oluşturmak, çözümleri için birlikte faaliyetler planlamak üzere ilki 5 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirilen Bodrum Odaları ortak toplantının ikincisi 30 Temmuz 2014 tarihinde BODTO Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

isotretinoin online buy metoclopramide Bodrum Gündem Haber

Toplantıya BODTO’yu temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon ve Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, TÜRSAB Başkanı Sevinç Gökbel, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Başeğmez, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Uslu, BOYTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar ile misafir olarak davet edilen BODER Başkanı Halil Özyurt ve Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu katıldı.

Toplantının gündem maddelerini Bodrum’da uygulanan yüksek Ecrimisil ödemeleri için yapılan girişimler, Özellikle yaz döneminde yaşanan Otopark sorunu ve çözüm önerileri, Zincir market ve mağazaların sayasının artışı nedeniyle görülen işyeri enflasyonu sorunu ve çözüm önerileri ve BODTO Ticaret Sicil Servisinin Muhasebeciler ile yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri oluşturdu. Toplantıda konuşulan bölgedeki asayiş sorunları ise Muğla Valisi ile bugün randevusu olan Bodrum Belediye Başkanı’na gündem oluşturması için iletildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.