Bodrum Gündem

Engelli Çocuklara Park Yaptılar

03.07.2014
0
A+
A-

karia_rotary_2014-2015_dönemBodrum Belediyesi Trafo’da düzenlen üç tören ile; Bodrum Karya Rotary Kulübü Başkanı Serkan Ceylan görevi,2014-2015 dönemi başkanı  Okan Özsoy ‘a, Bodrum  Rotaract Kulübü Başkanı Emre Rendeci  görevi  2014 – 2015 dönemi başkanı  Evrim Karadede’ye, Bodrum interact kulübü başkanı  Leyla Görkem  Temel  görevi 2014- 2015 dönem başkanı  görevi  Eren Talu’ya devretti.

purchase Asacol Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Karia Rotary Kulübü dönem başkanlığının devir teslim töreni yapıldı. 150’yi aşkın davetlinin katıldığı törende Bodrum Karya Rotary Kulübü Başkanı Serkan Ceylan görevi,2014-2015 dönemi başkanı  Okan Özsoy ‘a, Bodrum  Rotaract Kulübü Başkanı Emre Rendeci  görevi  2014 – 2015 dönemi başkanı  Evrim Karadede’ye, Bodrum interact kulübü başkanı  Leyla Görkem  Temel  görevi 2014- 2015 dönem başkanı  görevi  Eren Talu’ya devrederken üyelere ve destek verenlere Serkan Ceylan ve eşi Münire Ceylan tarafından canlı fidan armağan edildi.

Retin-A no prescription Engelli Çocuk Parkı 2013-2014 Döneminin En Önemli Projesi Oldu…

Karia Rotary Dönem başkanlığı töreninde döneminde yaptığı çalışmaları anlatan Serkan Ceylan şunları söyledi; “Uluslar arası Rotary vakfının desteği ile Bodrum Merkez de engelli çocuklarında kullanabileceği Karia Rotary Piri Reis çocuk parkı, Murat Karabaş anma  Yol Koşusu, Dr. Yavuz Dizdar’ın katılımı ile sağlıklı yaşam şenliği ve birçok projeyi yaşama geçirdik. Katkı veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Buy cheap Accutane

Serkan Ceylan başkanlık döneminde gerçekleştirilen en önemli projelerden birisi olan Piri Reis Çocuk Parkı oldu. Uluslararası bir proje olarak değerlendirilen bu çalışma için Bodrum Belediyesi de katkı sağladı. Özellikle engelli çocuklar için tasarlanan çocuk parkı Muğla’da tek olma özelliği taşıyor.

Tüm üyelere yaşamın ve doğanın simgesi olan bir adet canlı fidanın hediye edildiği gecede, Bodrum Tosyöv destekleme derneği ne, Ağanlar Teranesi ne, Kılıç Holding ve Bodrum Belediyesi adına Fen işleri Müdürü Onur Çevik’e destek ve katkılarından dolayı birer  anı plaketi takdim edildi.

Ödül törenlerinde Karia Rotary Kulübü yeni dönem başkanı Okan Özsoy “Amacımız eğitim ve sağlık konularında halka hizmet etmektir. “ dedi. Bodrum Rotaract Kulübü 2014-2015 dönem başkanı  Evrim Karadede yaptığı açıklamasında:”Rotary Hizmetlerinizle İçiniz Isınsın Sloganı ile başarılı projelere imza atacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.