Bodrum Gündem

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin Oldu…

15.07.2014
0
A+
A-

emin geçin manşet

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 8 Mayıs 2014 ten bu yana görevi vekaleten yürüten Emin Geçin atandı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber 15/07/2014

Bodrum’da uzun süre İlçe Mili Eğitim müdürlük görevini yapan Mustafa Özcan’ın yerine vekaleten Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten şube müdürü Emin geçin asaleten Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu. 1973 Konya doğumlu olan Emin Geçin, 14 temmuz 2014 tarihinden itibaren bakanlık kararnamesi ile Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmış oldu.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Yeni Müdürü Emin Geçin göreve gelişi ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada Türkiye’nin gözbebeği ve dünyanın turizm cenneti Bodrum’da eğitim gibi kutsal bir görevin üst yöneticiliğine atanmasının heyecanı ve mutluluğu içinde olduğunu kaydetti. Geçin görev süresi içinde yapmak istediklerini de bir bir sıraladı. Yeni ilçe milli eğitim müdürünün yapmayı hedefledikleri arasında yarımadada bulunan okulların sınıf mevcudunu 20-34 arasında bir ortalamaya ulaştırmak, Bodrum merkezde denizcilik-turizm alanlarının yer aldığı bir meslek lisesi; Bodrum yarımadasındaki her yerleşim bölgesine bir bağımsız anaokulu yapılmasını gibi hedeflerinin yanı sıra ücretsiz milli eğitim dershanesi ve mesleki rehberlik ve danışmanlık hizmetleri de dikkat çeken projeler arasında yer aldı.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Yeni Müdürü Projeleri İle Bodrum’a Değer Katmaya Çalışacak…

Bodrum İlçe Milli Eğitim Yeni Müdürü Emin Geçin’in göreve gelişi ve projeleri ile ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasının detayları ;

Değerli Bodrumlular, Kıymetli Öğretmenlerimiz ve Sevgili Öğrenciler…

Uzun zamandır yürütmekte olduğum eğitim yöneticiliğinde, 14 Temmuz 2014 tarihi itibarı ile Bodrum  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevi ile devam etmeye başlamış bulunmaktayım. Bu vesile ile Türkiye’nin gözbebeği ve dünyanın turizm cenneti; Bodrum’da eğitim gibi kutsal bir görevin üst yöneticiliğine atanmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Bu kutsal vazifeye ve makama layık olabilmek için, bütün mesai arkadaşlarımla birlikte, üstün vazife şuuru ve anlayışı içerisinde, büyük bir azim ve gayretle çalışacağımıza ve Türk Millî Eğitiminin amaçlarına uygun; yarınların medeni, sağlam karakterli, mutlu, müreffeh, ahlaklı ve onurlu insanlarını yetiştirmeyi başaracağımıza olan inancım tamdır.

Eğitim seviyemizi; hep birlikte; öğretmen-veli-öğrenci; okul-aile-Bodrumdaki tüm Kurum ve Kuruluşlar ile Sivil Toplum Örgütlerinin işbirliği içinde ürettiğimiz projelerle daha üst basamaklara taşıyacağız. Burada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bize düşen en büyük görev proje fikirleri üretmek, uygulama ve çalışmalarda organizasyonu sağlamak olacaktır. Bu kapsamdaki başlıca projelerimiz;

1)      purchase Viagra Zithromax to sale Bodrum yarımadasında %100 okullaşmayı sağlamak; buy Plan B sınıflardaki öğrenci sayısında 20-34 arasında bir ortalamaya ulaşmak. Bodrum merkezde denizcilik-turizm alanlarının yer aldığı bir meslek lisesi; Bodrum yarımadasındaki her yerleşim bölgesine birer bağımsız anaokulu yapılmasını sağlamak.

2)      Önce Sağlık Olsun; sağlıklı bir gelecek için öncelikle okullarımızda okuyan öğrencilere yönelik koruyucu sağlık önlemleri ve çevre sağlığı hususunda önleyici çözümler bulup yeterli hizmeti vermek.

3)      Ücretsiz Milli Eğitim Dershanesi ve Mesleki Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri; Öğrencilerin Temel eğitimden ortaöğretime geçişleri için bir organizatör ortaokul ile ortaöğretimden yüksek öğretime geçişte bir organizatör lise bünyesinde sınavlara hazırlık, mesleki rehberlik ve danışmanlık ile özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilere ek yetiştirme kursları, hazırlık-deneme sınavları gibi hizmetleri ders saatleri dışında Milli Eğitim olarak birinci elden vermek. Böylece eğitimde fırsat eşitliğini de öğrencilerimize sağlamak.

4)      Okulsuz çocuk, çocuksuz okul olmaz; çeşitli sebeplerle okulu bırakan öğrencilerin tespit edilerek okullarına dönmelerini; örgün öğrenim çağı dışına çıkanları ise açık ilköğretim ve açık lise-meslek lisesine kayıtlarının yapılmasını sağlamak. Bodrumdaki herkesin en az ortaöğretim düzeyinde eğitimlerini tamamlamalarını başarmak.

5)      Aktif Öğrenci ve sağlıklı toplum; öğrencilerin tatil ve hafta sonlarında hoşça vakit geçirerek kendilerini yetiştirebilecekleri ortamlar sağlamak ve aktiviteler düzenlemek; Bodrum yarımadasında hemen her mahallede bir okul mevcuttur. Bu okullar başta olmak üzere her yerleşim alanında spor ve sanat kursları açıp, etkinlikler düzenleyerek hem toplumun ilgisini eğitim, kültür, spor ve sanata çekmek hem de öğrencileri, boş vakitlerini değerlendirirken zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak.

6)      Marifet iltifata tabiidir; Yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve sektör temsilcileri ile eğitim çalışanlarını konferans, seminer, gezi, yemek, kamp vb. etkinliklerle bir araya getirmek; beyin fırtınası geliştirmek, birlik, beraberlik ve mesleki motivasyon ile işbirliğini güçlendirmek.

Dünyanın en değerli varlığı insana, eğitim hizmeti verirken; birlikte çalışacağımız tüm eğitim paydaşı ideal sahibi arkadaşlarımın azmine, Bodrum’daki kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ile Bodrum halkının her zamanki gibi sağduyu ve hayırseverliğini eğitim alanından esirgemeyeceğine, hep beraber her gün daha mükemmel daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.

“Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız; müjdeleyiniz nefret ettirmeyiniz.” inancından hareketle bu kutsal görevi şahsıma tevdi ederek omuzlarımıza büyük sorumluluk yükleyen değerli büyüklerimize, idareci ve öğretmen arkadaşlarıma, sevgili öğrencilerimize, kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum temsilcilerine, basınımıza ve Bodrum halkına teşekkür ediyor hepinize sevgi ve saygılarımı; baki selamlarımı sunuyorum.

Emin GEÇİN

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.