Bodrum Gündem

Gümbet En Sonunda Muhtarına Kavuştu

15.07.2014
0
A+
A-

gumbet_muhtar_Mansuroglu_Mazbatasını_Aldı_bvodrum_gundem30 Mart seçimlerinde ve yeniden yapılan 1 Haziran seçimlerinde kazanan adayların her ikisinin de muhtar seçilmek için gerekli şartlara uymadığı yönündeki itirazları kabul edilen Ali Haydar Mansuroğlu mazbatasını alarak Gümbet Muhtarlık görevine başladı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Gümbet Muhtarı seçilen Hüseyin Özgül’ün seçilmesi için gerekli şartlara uygun olmadığı için Ali Haydar Mansuroğlu tarafından yapılan itiraz sonucu YSK, 1 Haziran 2014’de muhtarlık seçiminin yenilenmesi kararı almıştı.

order Vermox online ali_haydar_mansuroglu_gumbet_muhtar_bodrum_gundem (1)1 Haziran 2014’de yenilenen ve iki adayın yarıştığı seçimlerde ise Mehmet Feridun Özsert muhtarlığa seçildi. Mazbatasını alarak göreve atanan Mehmet Feridun Özsert’in sabıkalı olduğu gerekçesi ile yapılan itirazı değerlendiren Yüksek Seçim Kurulu Mehmet Feridun Özsert’i seçilmek için gerekli şartlara uygun olmadığı gerekçesi ile görevden alınmasına karar verdi.

Böylece YSK’nın kararının kesin ve itiraz edilemez olması nedeni ile itirazları yapan ve Mehmet Feridun Özsert’ten sonra en çok oyu alan Ali Haydar Mansuroğlu Gümbet Muhtarı oldu.

Ali Haydar Mansuroğlu İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak göreve başladı.

buy Xenical online KAYMAKAM ve BELEDİYE BAŞKANINDAN DESTEK İSTEDİ…

Gümbet mahallesinin yıllardır çözülmeyen sorunları ve mahallenin ile Belediye ve Kaymakamlık arasında kurulması gereken sağlıklı iletişim anlayışı yıllardır bir türlü gerçekleşmediğine vurgu yapan Ali Haydar Mansuroğlu “Mahallemiz yıllardır muhtarsız ve kendi halindedir. Mahalle halkı olarak sorunlarımızı, şikayetlerimizi iletecek, sorunlarımıza çözüm bulmasını rica edecek bir muhtar ve açık bir muhtarlık ofisi bulamadık. Mahallemiz de yaşayan birçok kişi zamanın da kendilerine ulaşmayan tebligat ve celplerden dolayı çok zor durumlar yaşadı. Birçok mahalle sakini bu kendilerine ulaşmayan tebligatlar yüzünden icralık olup, haciz işlemlerine maruz kaldı. Sokak lambalarımızın kış aylarında  sürekli kapalı olması, bozuk yollar ve bir türlü düzelmeyen çevre kirliliği  gibi sorunlar da birikince, buna mukabil karşımız da sorunlarımızı anlatabileceğimiz bir muhtar bulamayınca, bu sorunlara çözüm bulmak ve mahallemizin hak ettiği bir muhtarlık anlayışına kavuşması  için, 30 Mart 2014 seçimlerin de aday olmuştum.  30 Mart 2014 seçimlerine 3 aday olarak girdik. Fakat seçimlerden sonra yaptığımız tespitler de diğer iki adayın da, muhtar adayı olmalarının, kanunen imkansız olduğunu tespit ettim. Akabinde Yüksek Seçim Kuruluna  yaptığım  itiraz haklı bulunarak ali_haydar_mansuroglu_gumbet_muhtar_bodrum_gundem (2)Gümbet Mahallesi Muhtarlık seçimlerinin İptaline ve 1 Haziran Pazar günü seçimlerin tekrarlanmasına karar verildi. Daha sonra tekrarlanan seçimlerde desayın Mehmet Feridun Özsert seçimi kazandı. Ancak onunda muhtar seçilmek için gerekli şartlara uygun olmadığı yönündeki tespitlerimizi YSK’ya ilettik. YSK kararını verdi ve bende Gümbet Muhtarı olmayı hak kazandım. İlçe Seçim Kurulu Başkanından mazbatamı aldım. Geçmişte yaşanalar da geride kalmıştır. Şimdi Gümbet’e hizmet etme zamanı. Verdiğim sözlerin arkasındayım. Sayın Kaymakamımız Dr.Mehmet Gödekmerdan ve sayın Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon ile birlikte uyum içinde hizmet vermek için canla başla çalışacağız. Onların destekleri ile Gümbet Mahallemize hizmet vereceğiz. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Gümbetliler ile barışık bir şekilde hep birlikte daha güzel bir Gümbet yaratacağız.” dedi.

Ali Haydar Mansuroğlu seçilecek Muhtarın, Belediye  ve Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile sürekli ve koordineli bir şekilde çalışması gerektiğine dikkat çekerek sözlerini şöyle tamamladı; “Mahallemizin birikmiş sorunlarının çözümü de; muhtarlık kurumuna hak ettiği mesaiyi ayırıp, sürekli mahalle sakinleriyle irtibatlı olmaktan geçmektedir. Canla başla çalışıp, gecesini gündüzünü mahalleye adamak, Gümbeti daha huzurlu, daha yaşanır ve sorunsuz bir yer haline getirmek için, sürekli açık bir muhtarlık ofisi ve 7/24 ulaşılabilir bir muhtar olacağım” Order Prozac

Mazbatasını alan Ali Haydar Mansuroğlu’nu ilk kutlayan ise yeğeni Derya Mansuroğlu oldu. Amcasının mazbatasını alarak poz veren minik Derya amcası ile birlikte kameralara poz verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.