Bodrum Gündem

Onlara Minnettarız

21.07.2014
0
A+
A-

kibris_gazileri_bodrum_gundem (1) Strattera Buy Kıbrıs Barış Harekatı’nın 40. Yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törende, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi’ne yeni katılan Kıbrıs Gazileri’ne şeref madalyaları ve belgeleri verildi. buy Phenergan online

Borum Gündem Haber

Kıbrıs Harekatı’nın 40. yıl dönümü nedeniyle Bodrum Belediye Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni yapıldı. Törene Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, kibris_gazileri_bodrum_gundem (2)Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Hasan Külcü ve gaziler katıldı.

Başkan Külcü gazilerle birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Külcü, Türk Ordusu’nun 20 Temmuz’da başarılı bir harekat ile Kıbrıs Halkını olası bir katliamdan kurtararak, adanın Yunanistan’a bağlanmasını önlediğini belirterek, order Combivent “Kıbrıs Türklerinin gördüğü eziyet ve zorbalık bu harekat ile sona erdi. Halk, kimliğini ve benliğini hiçbir zaman kaybetmeyip, boyun eğmedi. Ada 40 yıldır barış ve huzur içindedir. KKTC’nin, Kıbrıs Türkü’nün azim ve iradesiyle, dünya devletleri arasında hak ettiği yere ulaşacağına inanıyoruz” dedi.

Törenin sonunda, 65 Kıbrıs gazisi üyesi bulunan Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi’ne 7 Kıbrıs Gazisi daha katıldı. Yeni katılan gazilere, törende, Türkiye Muharip Gaziler Derneği tarafından gönderiler Kıbrıs Gazisi şeref madalyaları verildi. Gazi İhsan Beriş, Hüseyin Acar, Mustafa Şentürk, İsmail Kağıtoğlu, Hüsnü Şengöz, Hasan Hüseyin Yoldemir ve Ahmet Nazım Kütahya’ya madalyaları Kaymakam Dr.Gödemerdan , Yarbay Demirörs ve Emniyet Müdürü Candaş tarafından takıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.