Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi mi Sorumlu, Büyükşehir mi?

Bodrum Belediyesi mi Sorumlu, Büyükşehir mi?
22.07.2014
0
A+
A-

order Topamax on line buy Lithium online

Fatih Bozoğlu İle Sokağın Sesi programında bu hafta Bodrumlu yurttaşlar Bodrum ve Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanlarını biliyorlar mı diye sorduk. Acaba Bodrumlular Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini hissettimi, memnun mu?

Yorumlar

  1. TAYYAR ERYILMAZ dedi ki:

    Merkezden yönetim günün koşulların da eşyanın tabiatına aykırı..Nasıl Türkiye yi Ankara dan yönetmek zor ise bu da aynısı..Bodrum yarımadası nı Bodrum dan yönetmek mümkün ve mantıklı..Ama tüm Muğla ilini Muğla dan yönetmek akıl dışı..Bu yasa AKP nin kaleleri taşradan düşürme operasyonuydu..Ama Muğla da bunu başaramadı..şim di olan oldu..Muğla büyük şehir hızla insiyatif kullanıp ilçe belediyelerinin hızlı hizmet götürebilmeleri için her türlü yasal ve teknik imkanların allt yapısını hızla organize olarak hazırlamalıdır..Bu yapılmaz ise olacakları söyleyeyim.birincisi hizmet te gecikme ve zaman kaybı..ikincisi hizmetin eziyete e dönüşmesi..Umalım ki Büyük şehir bu konu da hızlı hareket edip ilçeler arasın da organizeyi sağlar …

  2. BEN dedi ki:

    BÜYÜKŞEHİR , BASİRETSİZ İKTİDARLARIN ELDE EDEMEDİĞİ YERLERİN HALKINA ; ULAŞMAK , EZİYET VS. İÇİN TÜRKİYE CUMHURİYETİ ‘NDE UYGULAMAYA KONULMUŞ BİR SİSTEMDİR ! . . .
    SİSTEM , TAMAMEN EŞİTSİZLİKLERDEN , YANLIŞ UYGULAMALARDAN İBARET ! . . .