Bodrum Gündem

Yok Böyler Bir Şey! Gözünden 20 Tane Kurt Çıktı

22.07.2014
0
A+
A-

misoprostol online gozunden_20_kurt_yok_bole_bır_sey_bodrum_gundem order Fluconazole cost of Strattera Yok böyle bir şey dedirten bir olay Bodrum’da meydana geldi. Ancak sineklerin yumurtlama dönemlerinde sık sık karşılaşılan bir vakaymış.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da yaşayan 29 yaşındaki Mehmet Orhan gözünde bir yanma ve acı hissetti. Önce toz kaçtığını düşündü ancak acısı artınca gözünü yanındaki arkadaşına gösterdi. İlk önce sinek var sandılar ancak dikkatli bakınca gözün içinde 4-5 tane kurt olduğunu hayretle fark ettiler. Mehmet Orhan o anı şu sözlerle anlatıyor: “Çok korktum. Daha önce hiç duymadığım, bilmediğim bir şeydi. Gözümü kaybedeceğimi sandım .”

Mehmet Orhan hemen Özel bodrum Hastanesi acil servisine başvurdu. Orhan’ın tedavisini yapan Özel Bodrum Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Nalan Özbirecikli hastanın gözünden 20 kadar kurt çıkarttığını söyledi ve ekledi: “Bu tip hastalar göz polikliniklerine genelde sinek, böcek göze çarptıktan sonra larva bıraktıkları için batma, kızarıklık, sulanma, şikayeti ile başvururlar. Ancak Mehmet Bey böyle bir şey fark etmemiş. Bize geldiğinde gözünü kaybedeceğini sandığı için oldukça endişeliydi. Özellikle kurtların gözün arkasından beynine gitmesinden korkuyordu. Kendisine böyle bir risk olmadığını ve olayın nedenini açıkladığımda oldukça rahatladı. Bu tip hastaları 2,3 bazen 4 kere kontrole çağırıp tüm kurtların temizlendiğinden emin oluruz. Bu olayda da böyle yaptık. Çok sık görülen bir vaka olmamakla beraber daha önce de 15 civarında bu şikayetle başvuran hastam olmuştu.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.