Bodrum Gündem

Engelliler Meclisi Genel Kurulu Gerçekleştirildi

25.07.2014
0
A+
A-

Purchase Retin-A engelliler meclisis genel kururlu MANŞET buy cheap Viagra

Bodrum Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Olağan Seçimli Genel Kurulunu Trafo’da gerçekleştirildi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 25/07/2014

Geçtiğimiz yıl ilk kez kurulan Bodrum Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 18 Temmuz’da Bodrum Ticaret Odasında yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan olağan seçimli genel kurulunu Trafo’da gerçekleştirdi.

Trafo’da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul’da 46 dernek ve kurum temsilcisi oy kullandı. Seçimli genel kurulda geçtiğimiz dönem Engelliler Meclisi genel sekreterliği yapan Şafak Yaşar, bir yıl boyunca yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Daha sonra kürsüye gelen Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu, geçmiş dönem görev yapan meclis üyelerine teşekkür ederek yeni seçileceklerden beklentilerini sıraladı. Hamdi Topçuoğlu, özellikle engelli yakını bulunan ailelerin nefes almalarını sağlayacak projelere ağırlık verilmesini gündeme getirdi. Topçuoğlu, bu tür meclislere katılımın arttırılarak tüm yarımada genelinde engellilere ve ailelerine hizmetin ulaşmasının temin edilmesi yönünde çalışmaların yerindenlik ilkesi ile mümkün olacağının altını çizdi. Topçuoğlu, ayrıca Bodrum Kent Konseyi genel kurulunu 70 kişi ile gerçekleştirirken, engelliler meclisine katılımın yüksek olmasından son derece memnun olduğunu ifade etti.

Bodrum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu’na aday olan isimlerin kendilerini tanıtmasının ardından yapılan seçim sonucunda 5 asil ve 5 yedek üyenin seçimi tamamlandı.

order Lasix Bodrum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu Asil Üyeleri

Şafak Yaşar

Abdülmecit Poyraz

Aysel Karaca

Elif Şenol

Naciye Ünlü

Yedek Üyeler;

Esma Ezenel

Deniz Devrim Öztürk

Ali Boz

Ali Peltek

Emel Çakıroğlu

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.