Bodrum Gündem

“Flamenko Hoy” Bodrum’da Kapalı Gişe Sahnelendi

25.07.2014
0
A+
A-

price of Asacol buy cheap Viagra Straterra online buying FLEMENKO HOY İNT MANŞET

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında sergilenen Carlos Saura Topluluğu’nun “Flamenko Hoy” isimli temsili sanatseverleri büyüledi.

Bodrum Gündem Gazetesi 25/07/2014

Bodrum Belediyesi’nin desteğiyle Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Deniz Bank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali’nde temsillerin sergilendiği Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nden bu kez İspanyol ezgileri yükseldi.

Ünlü İspanyol sinema yönetmeni; senarist, aktör ve yapımcı Carlos Saura’nın dans ve yaşamını konu alan, Türkçe karşılığı “Flamenko Üçlemesi” olan ve yönetmenliğini de kendisinin yaptığı dans performansı “Flamenco Hoy”, izleyenlere görsel şölen yaşattı. Carlos Saura’nın adını taşıyan Carlos Saura Topluluğu tarafından sergilenen “Flamenko Hoy” temsili, etkinliğe katılan yaklaşık 2 bin sanatsever tarafından ayakta alkışlandı.

Koreograflar Rafael Estevez ve Nani Panos’un da yer aldığı temsili; Deniz Bank Genel Müdürü Hakan Ateş, eski Gençlik ve Spor Bakanı Fikret Ünlü, gazeteci ve yazar Can Dündar, gazeteci Nebil Özgentürk, sanatçı Ayten Gökçer, oyuncu Filiz Akın ve eşi eski MİT Müsteşarı Sönmez Köksal ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon da izledi.

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, 26 Temmuz’da İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin “Afife”, 29-30 Temmuz’da İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin “Kerbela” ve 2 Ağustos’ta Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin “Tango’s” temsilleri ile devam edip, 5-6 Ağustos’taki Moskova Akademik Klasik Bale Tiyatrosu’nun “Kamelyalı Kadın”ı ile sona erecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.