Bodrum Gündem

CHP Bodrum Cumhurbaşkanlığı Seçim Çalışmalarına Başladı

26.07.2014
0
A+
A-

chp_bodrum_sokak_sahap10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı adayı Ekmelettin İhsanoğlu’nu destekleyecek olan CHP Bodrum İlçe Örgütü sokak çalışmalarına başladı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Bodrum İlçe Örgütü yurtdışında yaşayan ve gümrüklerde oy kullanacakların oy kullanmaya başlaması dolayısı ile Bodrum Gümrük’e giderek sandık görevlilerini ziyaret etti. İlçe cheap Topamax chp_bodrum_sokaklarda (8)Başkanı Recai Seymen, Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş ve yaklaşık 20 partiliden oluşan ekip caddelerde Cumhurbaşkanı adayı Ekmelettin İhsanoğlu afişlerini ve broşürlerini dağıttılar. CHP’liler Bodrumlular ile bire bir temas kurarak Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu’na oy istediler.

Gümrük’te sandık görevlilerini de ziyaret eden CHP’liler, görevlilere kolaylıklar dileyerek, bilgi aldılar. Burada bir açıklama yapan CHP Borum İlçe Başkanı Recai Seymen bu gün itibarı ile planlı bir şekilde Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına başladıklarını, vatandaşlar ile bire bir temas kurarak bu çalışmayı yürüteceklerini ifade etti. Seymen Buy No Rx “Cumhurbaşkanı seçimi için, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız bu gün itibarı ile gümrüklerde oy kullanmaya başladılar. Biz de CHP olarak sandık kurulu başkanımızı ve sandık görevlisi arkadaşları ziyarete geldik. Arkadaşlara kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Bu seçimin Türkiye açısından önemli olduğu çok açık. 10 Ağustos’ta demokrasi sandıkta tecelli edecek. Bizim beklentimiz elbette 9 parti ile birlikte desteklediğimiz çatı adayımız sayın İhsanoğlu’nun kazanması. Bodrum da seçmen sayısında on iki bin civarında ciddi bir artış var. Buradan tüm seçmenlere çağrıda bulunuyorum. Hangi adayı desteklerseniz destekleyin, ama mutlaka sandığa giderek oyunuzu kullanın. Çünkü demokrasi ancak sandığa giderek bir anlam kazanır. Sandıktan çıkacak sonucu da saygı ile karşılayacağımızı da bildirmek istiyorum.” Purchase Retin-A dedi.

Gümrük sandık görevlilerini ziyaret eden CHP’li ekip caddelere ve sokaklara dağılarak afiş ve broşür dağıtmayı sürdürdüler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.