Bodrum Gündem

Bodrum Tüccarının Bayram Sevinci

04.08.2014
0
A+
A-

Retin-A online bodrumda bayram bereketi manşet Lamisil at low prices xenical to buy online

Bodrum’da Ramazan Bayramı için tatilci akınına uğrarken bu durum esnafı sevindirdi. Otellerde doluluk oranının yüzde yüz olduğu belirtilen ilçede bayram nüfusunun bir milyonu aştığı ifade edildi.
Bodrum Gündem Haber 04/08/2014
Ramazan Bayramı öncesi özellikle 25 Temmuz Cuma gününden itibaren tatilci akını başlayan Bodrum’da cadde ve sokakları da iyice hareketlendi. İlçeye girişte trafik akışı bazı noktalarda dururken bazı yerlerde de durma noktasına geldi. Trafik ekipleri, uzun kuyruklar oluşmaması için bu konuda gün içerisinde sürdürdükleri çalışmalarına gecede devam etti.
“Hepimiz Bu Bayramı Bekliyorduk”
Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon tatilci akınının esnafı memnun ettiğini belirterek “Hepimiz bu bayramı bekliyorduk” dedi. Yerli turistin gelmesi öğrenci sınavları, Ramazan Ayı derken geciktiğini söyleyen Kocadon “Esnafın yüzü gülüyor. Yerli turist Bodrum Cadde ve sokaklarını doldurdu. Bizlerde onları en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız. İlçemizin nüfusunun bir milyonu aşması bekliyoruz ki trafiğe baktığınızda kolaylıkla anlaşılıyor” diye konuştu. Kocadon ayrıca Ağustos Ayı’nın bayram tatili kadar olmasa da yine yoğun geçmesini beklediklerini söyledi.
Bodrum’da 25 yıllık Şirin Sebzeli Döner adlı işletmenin sahibi Koray Şirin ise “Dün (Cuma) akşamdan Bodrum’a tatilci akını olduğu belliydi. Halen gelenler var. Bu durumdan memnunuz. Bayramın ardından Ağustos Ayı’nda umutluyuz. Yoğun geçeceği inancındayız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.