Bodrum Gündem

Merve İldeniz Kızıyla Podyuma Çıktı

04.08.2014
0
A+
A-

Cytotec cheap Gastrointestinal purchase Indocin merve ildeniz podyumda manşet
Bodrum’da düzenlenen bir defilede eski mankenlerden Merve İldeniz 13 yaşındaki kızı Leyla Önal ile podyuma çıktı. Anne kız izleyenlerden bol bol alkış aldı.
Bodrum Gündem Haber 04/08/2014
Ham ipek, keten ve koton kumaş kullanılarak yapılan elbiselerin Marina Yacht Clup’ta görücüye çıktığı defilede izleyenler bir sürprizle karşılaştı. Farkı mesleklerden amatör mankenlerin çıktığı defilede eski manken Merve İldeniz’de yer aldı. Asıl sürpriz İldeniz’in 8’inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki kızı Leyla Önal ile aynı podyumda yürümesi oldu.
Ali Poyrazoğlu’nun da izleyenler arasında olduğu defilede 31 kıyafet tanıtıldı. Podyumda heyecanlı oldukları her halinden belli olan anne,kız karşı karşıya geldiklerinde birbirlerine gülümsedi. Defilenin gözdesi İldeniz olurken, daha öncede bazı defilelerle boy gösteren amatör mankenler profesyonelleri aratmadı. Merve İldeniz defileyle ilgili “Benim en enteresan defilemdi. Yıllardır da bu işi yapmıyorum. Çok heyecanlandım. Ama her yürüyüşte karşıdan kızımı görünce gülümseme geldi. O kadar enteresan ki anlatılması çok zor. Ne zaman doğdun ne zaman büyüdün. Bebekken elime aldığımda böyle bir şeyi hayal bile etmiyordum. Çok güzel bir duygusu var” dedi.
Kızını meslek seçimi konusunda karışmadığını belirten İldeniz, ne seçerse seçsin önemli olan onun mutlu olması istedi.
Defilede sınıf arkadaşı da kendine eşlik eden Leyla Önal, ilk başta çok heyecanlandığını söyledi. Annesinin mesleğinin zor olup olmadığı sorulan Önal, kendinin düz ayakkabı ile çıktığı belirterek topukluyla daha zor olacağını ifade etti. Önal meslek seçimi konusunda ise kamera arkasını sevdiğini ve yönetmen olmak istediğini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.