Bodrum Gündem

Motosiklet Tutkunlarından Anma

04.08.2014
0
A+
A-

generic Colchicine order Tadalafil online Plavix buy motorculardan anma manşet

Bodrum’da bir grup motosikletli, motosikletle çıktıkları Güneydoğu turunda son yolculuklarına uğurlanan 33 yaşındaki Engin Öksüz ile 51 yaşındaki emekli öğretmen Abdullah Türk’ü andılar.
Bodrum Gündem Haber 04/08/2014
BMK (Bodrum Motosiklet Kulübü) başta olmak üzere aralarında değişik kulüplere üye motosikletliler Belediye Meydanında bir araya geldi. Yaklaşık 50 motosikletli Bodrum Atatürk Heykeli önünde saygı duruşunda bulundu. Büyük Türk Bayrağı taşıyan gruptan BMK üyesi ve motosiklet eğitmeni Şadan Okay Elaldı “Kaybettiğimiz dostlarımızın cenazelerine katılamadığımız için burada toplanmak istedik. Ülkemizde böyle bir şey yaşandığı için utanç içerisindeyiz. Burada o bölgeye devamlı gezi yapan arkadaşlarımız var. Bu tarz bir şeyin yaşanması hem motosikleti seven insanlar tarafından kınandı hem de aileleri büyük yasa boğdu. O bölgeye her zaman gidip geleceğiz. Arkadaşlarımızın ailelerine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin. Camiamızın başı sağ olsun” dedi. Cesetleri bulunanlardan Engin Öksüz’ü şahsen tanıdığını ve motosiklet tutkunu olduğunu belirten Elaldı,”Yıllık izninde motosikletiyle ülkesini tanıma çabasındaydı. Çaba böyle sonuçlandı. Umarız bir daha yaşanmaz” ifadelerini kullandı.
“Arkadaşlarımız Cinayete Kurban Gitti”
BMK’da daha önce başkanlık yapan Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Şevkatlioğlu ise “Arkadaşlarımız cinayete kurban gitti. Motosiklet camiası üyeleri Türkiye’nin her yerine geziye gider. Halfeti’den gidilen ve gidilmeye devam edilecek bir yer. Arkadaşlarımız öldürüldü. Umarım suçlular biran önce yakalanır. Arkadaşlarımız Türkiye’yi gezip görme, tanıma sevdasındaydılar. Bizim ‘Önce Türkiye’yi gezip tanıyıp sonra yurt dışını gezelim’ diye bir sözümüz var. Bu arkadaşlarımızda bunu yapıyorlardı ama cinayete kurban gittiler” dedi.
Yapılan açıklamanın ardından motosikletliler meydandan ayrıldı.
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde yaşanan olayda uluslar arası bir petrol şirketinde çalışan 33 yaşındaki Engin Öksüz ile 51 yaşındaki emekli öğretmen Abdullah Türk’ün cesetleri bulunmuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.