Bodrum Gündem

Çiğdem Demiralp “Çalışkan ve Azimli Bir Heyet Oluşturduk”…

Çiğdem Demiralp “Çalışkan ve Azimli Bir Heyet Oluşturduk”…
05.08.2014
0
A+
A-

Cialis online ak_parti_bodrum_ilce_yonetimi_bodrum_gundemAk Parti Bodrum İlçe Başkanlığına atanan Çiğdem Demiralp, yeni dönemde birlikte yol alacağı yönetim kurulunu basına tanıttı.

Bodrum Gündem Haber

30 Mart’ta yapılan genel seçimler sonrasında AK Parti merkezinin kararı doğrultusunda görevinden el çektirilen Akif Demiröz’ün yerine atanan Çiğdem Demiralp, yeni yönetim kurulu üyeleri ile basın toplantısı düzenledi.

Demiralp, kendisinin ve yeni yönetim kurulu üyelerinin son derece heyecanlı olduğunu belirterek başladığı tanıtım konuşmasında çalışkan ve azimli bir heyet oluşturduklarının altını çizdi. Başkan Çiğden Demiralp sözlerine şöyle devam etti “Arkadaşlarım ve ben çok heyecanlıyız. Çalışkan ve azimli iyi bir heyet oluşturduk. Hedefimiz 2019. Bunu özellikle altını çizerek söylüyorum. Biz burada çalışmak için, hizmet için varız. Bodrum için varız. Bodrum bizim, bizler Bodrum sevdalısıyız. İyi olan her şeyin yanındayız” dedi.

Ak Parti Bodrum Yeni İlçe Yönetim Kurulu Listesi ;

Lithium online

purchase Tadalafil Başkan; Çiğdem Demiralp

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Adil Ülgen Orhan Dinç Ömer Özmen Mehmet Demir Yener Çelik Ahmet Likoğlu Canan Esven Ulvin Türkmen Kamuran Şakır Ömer Küçükenez Celil İyidoğan Tekin Tekinol Yeşim Yörükoğlu Mustafa Bayer Hüseyin Gezer Abdullah Eren Alihan Erdem M. Ali Öztaşkın Hüseyin Karataş Mutlu Karadirek Tuncay Ulaş Tuna Akıncı Necmettin Kızılkaya Muammer Sezer G. Osman Oktaş Osman Demirtokat Özgür Akgün Tahir Ateş Ebubekir Akan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.