Bodrum Gündem

Erdoğan Mitingi Öncesi Gerginlik Yaşadı

08.08.2014
0
A+
A-

muğla yolu kapali_1Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan Muğla’ya gelmeden önce Yatağan termik santralindeki işlerinden çıkarak 15 otobüse binip saat 17 sıralarında şehrin girişine gelen  santral işçileri polis tarafından durdurularak alana alınmayınca gerginlik yaşandı.

order Viagra Bodrum Gündem Haber

Muğla’da polis Erdoğan’ın mitingi öncesi geniş güvenlik önlemdi aldı, 30’a yakın sokak ve 20’ye yakın cadde trafiğe tamamen kapatıldı. Yaklaşık 7 bin polisin görev yaptığı miting öncesinde Muğla’daki bazı evlere Türk bayrakları asıldığı görüldü.

Helikopter ile saat 19.00’de Muğla’ya gelen Erdoğan  miting alanında yaklaşık 7 bin kişi tarafından coşku ile karşılandı. Erdoğan konuşmasında CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adaylarına yüklendi. Almanya’da yayın yapan bir derginin Türkiye’yi karıştırmayı hedeflediğini söyledi.

Plavix online Natrexone without a prescription Miting Alanı İşçilere Yasaklandı…

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla’da yaptığı mitinge katılmak isteyen yaklaşık 300 Yatağan Termik Santralı işçisini Muğla girişinde TOMA’lar ve 500 kişilik çevik kuvvet ekibi karşıladı. Yatağan Termik Santralı işçilerinin şehir merkezine alınmaması üzerine gerginlik yaşandı.

Otobüslerin şehir içine girişine izin verilmemesi üzerine işçiler Muğla Marmaris yolunu yaklaşık yarım saat trafiğe kapattı. Yol açılmayınca çevre ilçe ve illerden gelen Ak Partililer ile santral işçileri arasında tartışmalar yaşandı. Tartışmaların ve gerginliğin büyümesini Muğla polisi önledi.

Muğla Marmaris yolunun açılması için polis işçilere şehir içerisine girmelerine izin verdi, ancak miting alanına 1 km kala işçiler yeniden durduruldu. Yatağan Termik Santralı işçilerinin daha ileri gitmemeleri istendi. Otobüslerden inen işçiler, birden koşarak miting alanına gitmeye başlayınca çevik kuvvet ekipleri işçilerin peşine düştü. 10 işçi yakalanarak gözaltına alınırken, bazı işçilerin miting alanı ve çevresine gitmeyi başardığı görüldü. Miting alanı ve çevresinde gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

Yaklaşık bir saat süren gerginlik işçilerin dağılması üzerine sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.