Bodrum Gündem

Erdoğan Muğla’da Beklediğini Bulamadı

Erdoğan Muğla’da Beklediğini Bulamadı
08.08.2014
0
A+
A-

mugla_miting_gerilimi_bodrumgundem (112)Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gergin başlayan Muğla mitingi, bayram havasında geçti.  Ancak beklenen kalabalık sağlanamadı. Saat 19.00 ‘de Helikopter ile Muğla Şehir Stadı’na gelen Erdoğan 500 metre uzaktaki eski garaj alanına araç ile geçti.

Bodrum Gündem Haber purchase Prozac Clonidine Online

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Muğla mitinginde yaklaşık 50 dakika konuştu, ancak Muğla’dan beklediği ilgiyi bulamadı. Konuşmasının en çok dikkat çeken yeri ise Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü isim vermeden eleştirmesiydi.

Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Eski Bakan Binali Yıldırım, Enerji Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Orman Başkanı Veysel Eroğlu, Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Yaklaşık 7 bin kişinin ellerinde Erdoğan ve Türk bayrakları ile izlediği miting alanında yer yer boşluklar olduğu görüldü.

Miting alanında bekleyen Ak Partililer Dombra şarkısı ile Erdoğan’ı beklerken oynadılar, eğlendiler. Üç işçinin göğüslerine Recep – Tayyip – Erdoğan yazan tişörtler giydikleri görüldü. Vatandaşlar “Dik Dur Eğilme”, “ “Cumhurbaşkanı Erdoğan” sloganları attı.

Gazeteciler Güneşe Karşı Traktör Romörkünde…

Erdoğan’ın daha önceki Muğla mitinglerine yaklaşık 15 bin kişi katılmıştı. Erdoğan’ın gelişinden önce Muğla’da 20 sokak ve 8 cadde polisler tarafından tamamen trafiğe kapatıldı, çevik ve özel kuvvet ekipleri çatılardan dürbün ve makineli tüfeklerle önlem aldı çevrede kuş uçurtulmadı. Erdoğan’ın gelişinden iki saat önce Yatağan termik santrali işçilerinin miting alanına yaklaşması önlendi.

Yaklaşık bir saat halka hitap eden Erdoğan mitingini basın mensupları güneşe karşı yerleştirilen traktör kasasından izlemek zorunda kaldı. Erdoğan mitingini  “Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda” buy Nolvadex şarkısı ile sona erdirdi. Erdoğan miting sonunda pakete sarılı küçük hediyeleri halka dağıttı. Saat 20.00’de Ankara’ya dönmek üzere Muğla’dan ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.