Bodrum Gündem

Oyunuzu Kullanıp Geri Gelin

11.08.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Cumhurbaşkanlığı için oy kullandı. Başkan Kocadon, tatillerini yarıda bırakıp oy kullanmaya gidenlere de teşekkür etti.


kocadon_cumhurbaskaini_secim_bodrum
Bodrum Gündem Haber- Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da Gümbet Mahallesi’ndeki Ayşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi’nde ilk kez halk tarafından seçilecek olan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçimi için sandık başına gitti ve oyunu kullandı. Oy kullandığı okula Eşi Hülya Kocadon ve kızı Zeynep Kocadon ile birlikte gelen Başkan Mehmet Kocadon, vatandaşlarla selamlaştıktan sonra, 1085 numaralı sandıkta oyunu kullandı. İlçe genelinde sandıkları dolaşan Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ile karşılaşan Başkan Kocadon, seçimlere yurttaşların ilgisi ile ilgili bilgi aldı.

Kullanıp Gelin

Başkan Kocadon sandığa giden vatandaşlara teşekkür ederek, “İlk defa Cumhurbaşkanı halk tarafından seçiliyor. Türkiye’de yarından itibaren yeni bir süreç başlayacak. Tabi bu süreci hepimiz merak ediyoruz. Ülkemiz için hayırlısı olsun. Özellikle tatillerini yarıda kesip oy kullanmaya giden bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Demokrasiye inanıyorsak, siyasetteki birlik ve beraberlik için oy kullanmamız lazım. Türkiye’de siyasetten başka yol yok, başka kurtuluş yolumuz yok. Siyaset için oy kullanmamız lazım, sandığa gitmemiz lazım. Oylarını kullanmaya giden bütün vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum ve en kısa zamanda Bodrum’a yine geri dönmelerini bekliyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.