Bodrum Gündem

Aslan Ailesinin Mutlu Günü

26.08.2014
0
A+
A-

Bodrum Bay Resort Otel’in işletmecisi Yüksel Aslan evladı Yaman’ın sünnet düğünü, özel davet ve düğünler için yeniden tasarlanan muhteşem Bodrum manzaralı “sütunlu bahçede” yapıldı. fluconazole without prescription buy plavix generic Valtrex

yuksel_aslan_sunnet_toreni_bodrum_gundem

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un önde gelen turizmcilerinden, Bodrum Bay Resort Otel İşletmecisi Yüksel Aslan ve eşi Yeşim Aslan evlatlarının sünnet törenini Bodrum Bay Resort Otelin yeniden tasarlanmış muhteşem Bodrum manzaralı sütunlu bahçesinde gerçekleştirdiler.

Yüksel ve Yeşim Aslan çifti geceye katılan konukları tek tek kapıda karşıladı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve BODTO Başkanı Mahmut Kocadon’un da aralarında olduğu, Bodrum siyaset, iş ve turizm yaşamından çok sayıda isim katıldı.
Üstü açık lüks bir otomobil ile düğünün yapıldığı sütunlu bahçeye gelen Yaman Aslan arkadaşları ile palyaçolar ve çeşitli animasyonlar ile eğlenirken, davetlilere mükemmel bir menü sunuldu.

Sünnet düğününe katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve BODTO Başkanı Mahmut Kocadon sünnet çocuğuna altın takarak tebrik etti.

Çok sayıda seçkin davetlinin yer aldığı gecede ünlü şarkıcı Altay da sahne alarak davetlileri eğlendirirken evladının birinci mürüvvetini görmekten dolayı mutluluğu yüzünden okunan Yüksel Aslan “Rabbim bize bu günü nasip etti. Evladımızın il mürüvveti sünneti. Ailecek mutlu bir günümüz. Bizi bu gecede yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Herkesin evladının bu hayırlı gününü görmeyi nasip etsin inşallah.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.