Bodrum Gündem

Elif Ergül Sergisi 27 Ağustos’ta Defne Sanat Galerisinde

26.08.2014
0
A+
A-

1979 yılında Avustralya’da doğup büyüyen Elif Ergül ilk resim ödülünü 3 yaşında alıp, yerlere, duvarlara, taşlara boya yaparak çocukluğunu geçirdi. Bale, piyano, tenis ve Prof. buz pateni yapmanın yanı sıra eğitimine devam etti.

order methotrexate Elif-Ergül-Sergisi-27-Ağustos’ta-Defne-Sanat-Galerisinde

17 yaşında Türkiye’ye ailesiyle birlikte kesin dönüş yaptı ve eğitimine devam ederken her zaman hobisi olan resme ve boyamaya devam etti. Yeditepe Üniversitesinde İngiliz dili ve edebiyatı okuduktan sonra Akademi İstanbul’da görsel iletişim ve tasarım mezunu oldu. Yıllarca çeşitli reklam ajanslarında, Ülker,Unilever, Coca Cola, Çilek gibi markaların grafik tasarım, uygulama ve sanat yönetmenliği yaptı. İMOB, İstanbul mobilya Fuarında ajansıyla birlikte fuar standında 1.’lik ödülü aldılar.

Premarin Fast shipping elif_ergul_bodrumgundem (5)2010 yılında büyük şehrin stresinden kurtulup Bodruma yerleşip freelance grafik işlerine devam etti. Çok zorlu geçen 2012-2013 yılları arasında farkında olmadan kendine yarattığı meditasyon biçimi aslında bu gününün resim tarzını oluşturdu. Meditasyonu sanatıyla birleştirdi ve Mandala’lar, Semazen’ler derken yine yeniden 27 Ağustos 2014 sergisini sizlere “klasik sergi anlayışı” dışında sunacak.

ELİF ERGÜL…

Born in 1979 and raised in Australia. She received her first 1st prize award in painting at the age of 3 and spent her childhood drawing with chalk on cement, painting rocks and painting walls. Besides continuing her education she also played the piano, did ballet, played tennis and prof. ice skating. Antibiotics

At the age of 17 Elif and her family returned back to Turkey and continued her education alongside her hobby, painting and drawing. After studying English Language and Literature at Yeditepe University she went to the Academy and graduated from Visual communication and design at Academy Istanbul. She worked for many years in several advertising agencies with brands like Ülker, Unilever, Coca Cola and Çilek Furniture doing graphic design and art direction. As an agency they received 1st prize at the İMOB – Istanbul Furniture Trade exhibition for the best stand design. In 2010 after her father and grandmother passing away her mother and herself decided to leave the big city of stress and moved to Bodrum and continued her profession as a freelance graphic designer. Between the very challenging hard year 2012- 2013 without being aware she found that drawing was actually a way of meditation through this rough stage of life, and this actually created todays form of design style for her. She combined meditation with her art, from Mandala’s to whirling dervishes and will be having her 2nd exhibition on the 27th August again with a “new look to the classic exhibition style”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.