Bodrum Gündem

Yine Bodrum ve Yine Kaçaklar Yakalandı

05.09.2014
0
A+
A-

 

kaçaklar-yakalandı-manşet purchase Zithromax buy misoprostol order misoprostol

 

Bodrum’da Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Gümüşlük açıklarında, yasadışı yollarla Yunanistan’ın İstanköy (Kos) Adası’na geçmeye çalışan 27 mülteci yakalandı.

Bodrum Gündem Haber/05/09/2014

Aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu mülteciler, giyimleri, takıları ve yanlarında taşıdıkları marka can yelekleri ile dikkat çekti. Olayla ilgili organizatör olduğu tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi açıklarında, Sahil Güvenlik ekiplerinin devriye görevi sırasında sabaha karşı saat 05.30 sıralarında içinde mülteci bulunan tekneyi gördü. Tekneyi durduran sahil güvenlik ekipleri 4’ü organizatör 31 kişi yakaladı. 7’si kadın 4’ü çocuk 16 erkek mülteci, yasadışı yollardan Yunanistan’ın İstanöy (Kos) Adası’na geçmeye çalışırken yakalanarak, gözaltına alındı. Çocuklardan 2’sinin de engelli olması da dikkat çekti. Sahil Güvenlik ve Gümüşlük Jandarma’nın işbirliğiyle ifadeleri alınan mülteciler ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’ne getirildi. Mültecilerin İskele Meydanı’nda ki Karakol’a getirilmesini, yabancı turistlerde şaşkınlıkla izledi.

Takıları ve giyimleri ile dikkat çeken mülteciler, can yeleklerini de yanlarında taşıdı. Can yeleklerinin de marka olması dikkat çekti. Mültecilerin Bodrum’daki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Muğla Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube’ye teslim edileceği öğrenildi. Olayla ilgili teknede bulunan ve organizatör olduğu tespit edilen 4 kişi de gözaltına alındı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.