Bodrum Gündem

YÜZYILIN BAYRAMI OLACAK…

rifat_serdaroglu_bodrum_gundemUzun Adam’ın atadığı Kısa Adam, TBMM’ deki konuşmasında;
“Çözüm Sürecinin yarısını geçtik. Kaldı yarısı! 2015 seçimlerinden sonra, çözüm sürecini sonlandıracağız. Bu, Yüzyılın Bayramı olacak” dedi…

Davutoğlu ve AKP’ye de bu yakışır. Yaptın mı büyük yapacaksın, götürdün mü büyük götüreceksin ki, her eylemin “Yüzyılın Olayı” olsun.
Nam’ın yürüsün, yer-gök titresin. Yakışır tosunuma, ancak böylesi yakışır!

Deniz Feneri e.V davası için Almanya Basını; YÜZYILIN YARDIM SOYGUNU dedi!
17/25 Yolsuzluk Operasyonu için Avrupa Basını; YÜZYILIN SİYASİ YOLSUZLUĞU dedi! İşte oldu mu böyle olacak yahu! Var mı dünyada böyle, Yüzyıla Damgasını vuracak olaylar?

Davutoğlu, bazen “Başdanışman” bazen “Özel Görevli”, çoğu zaman da “Bakan” olarak son 12 yılda dış politikamıza damga vuran kişidir. Davutoğlu, yüzyılın olayları konusunda henüz, Uzun Adam gibi başarılı değil.
O şimdiye kadar sadece “Komşularla Sıfır Sorun” dedi ve bizi “Sıfır Komşuya” mahkûm etti. Yani onun olayı, Yüzyılın Olayı değil, 12 yılın olayı oldu!

Davutoğlu şimdi, kendisinin yaratacağı “Yüzyılın Bayramı” için hazırlanıyor.
İyi de, nasıl olacak bu Yüzyılın Bayramı? Ortada olanlar, çözüm sürecinin yarısına geldik denilen zamanda gördüklerimiz-yaşadıklarımız bu ülkeyi sevenlere, bırakın bayramı düşlemeyi, önümüzdeki günler için tam da bir kargaşa ve iç savaş korkusu yaşatıyor.

Davutoğlu’na, hiç kıvırtmadan açık-açık yanıt vermesi isteğiyle bazı sorular yöneltelim;
-PKK silah bırakacak dediniz. Çözüm Sürecinin yarısı geçildiğine göre, PKK silah bıraktı mı? Yoksa Almanya-İngiltere-ABD’ nin verdikleri silahlarla PKK bir ordu haline mi dönüştü?

-Daha dün, Küçük Ağrı Dağında yaşanan ihanetle mi Yüzyılın Bayramı kutlanacak? Sizin 2015 bayramınızın arifesinde, HDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu’nun organizesinde bakın neler söylendi?
Öcalan ve PKK bayrakları altında;
“Bugün 1926 yılında başlayan Ağrı Dağı isyanının yıldönümüdür. İsyan katliam ile bastırıldığında Türk Gazeteleri, Kürtler artık başkaldıramaz mesajını verdi.
Biz de burada sembolik olarak bu mezarı diktik. Manası çok büyüktür.
Bugün bile Kürdistan topraklarında (!) sömürgecilik hesabı yapanlar yenildi.
Görevimiz bitmemiştir. Bundan sonra mücadelemizi daha da yükselteceğiz.
Halkla, gerilla ile PKK birlikte Kürtler mücadelesini yükseltecek. Baskı altında olan halklar için Kürtler mücadelesini yükseltmeli. Biz Başkan Apo ’ya, şehitlerimize ve Kürt halkına söz vermişiz, onların yolunda ilerleyeceğiz. Hakikat yolunda ilerleyeceğiz. Bu mücadele bağımsızlığımızı alıncaya kadar artarak sürecek!”
Türkiye Cumhuriyeti Devletini “Sömürgeci” , Türk Ordusunu “Katliamcı” olarak gösteren bu Kürtçü-Bölücü hareket ile mi Yüzyılın Bayramını kutlayacağız?

-Ağrı Dağı eteklerine asılan ve üzerinde “Ben ölsem bile Kürtlerin içinde benim gibi, hatta benden Xenical pills üstün binlerce insan Kürtlerin hakkını Türklerden alana kadar savaşacağız” yazan isyancı İhsan Nuri’nin veletleriyle mi Yüzyılın Bayramını kutlayacağız?

-Siz Başbakanlık koltuğunda otururken, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Yılmaz, İmam Hatip Liselerinde Türkçe konuşulmasını yasakladı!
Bu kafayla mı Yüzyılın Bayramını kutlayacağız?

-Hırsızlığı-yolsuzluğu-rüşvetin devletin tepesine taşıyan sadaka dolandırıcıları ve get Valtrex cemaat-tarikat demokratları (!) ile mi Yüzyılın Bayramını kutlayacağız?

Davutoğlu, bu sorulara açıkça-mertçe yanıt ver!
Ağrı dağındaki ve Güneydoğu’daki ayrılıkçı kalkışmaları ya sona erdir ya da, çık Ağrı Dağına ser yere Türkün Bayrağını, gir PKK’lıların koluna, sen de Ermenistan gibi, o şanlı bayrağın üzerinde halay çekerek tepin ve Yüzyılın Bayramını şimdiden kutlamaya başla…

Başlamasına başla da, sonradan Türk Milletinin tokadından şikâyet etme.
Başına geleceklere de şimdiden razı ol.
7 düvele, emperyalist devletlere haddini bildiren Yüce Türk Milletinin vatan hainlerine geçit vereceğini mi zannediyorsunuz?

Hadi treatment of depression anlat, şimdi seni dinliyoruz…

Sağlık ve başarı dileklerimle 06 Eylül 2014
Rifat Serdaroğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.