Bodrum Gündem

Bodrumlu İşadamın Büyük Başarısı

10.09.2014
0
A+
A-

Türkiye’nin En Büyük Cep Merkezi Bodrumlu İşadamından…

buy doxycycline online
Paxil online brand Kamagra online vodafon_ickale_bodrum_acilis

Bodrum merkezli İçkale A.Ş. tarafından Türkiye’nin en büyük cep merkezi Vodafone İzmir Store, İzmir’in kurtuluş günü 9 Eylül tarihinde görkemli bir törenle açıldı. Vodafone İzmir Store, İzmir-Manisa-Muğla-Aydın illerinde faaliyet gösteren İçkale’nin 22’nci mağazası olarak İçkale A.Ş. bünyesine katıldı.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye’nin en önemli cep telefonu markalarından birisi olan Vodafon İzmir’de Türkiye’nin en büyük cep merkezini açtı. Bu büyük yatırım Bodrumlu işadamı İlhami Özden vodafon_ickale_bodrum_limon_fidanı_dagitilditarafından yapıldı.

İzmir-Manisa-Aydın ve Muğla illerinin Vodafone A.Ş. ana distribütör firması olan İçkale A.Ş., aynı zamanda bu illerde kurumsal, bireysel, perakende ve toptan dağıtım hizmeti veriyor.

İçkale A.Ş., toplamda 22 şubesi ve 240 çalışanı ile bin 200 alt bayiye, 119 Vodafone shop-expres’e ve 170 Vodafone silver’a hizmet götüren kurumsal bir şirket. İki ana ortak yönetiminde yürütülen şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Uğur İlhami Özden ve Başkan Yardımcısı Nejdet Güner ile birlikte Ümit Harun Özden, İshak Güner, Mehmet Şenol Özden yönetim kurulunu oluşturmakta. İlhami Özden aynı zamanda BESİAD Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan yardımcılığı görevini de sürdürüyor.

BESİAD Üyeleri Yalnız Bırakmadı…

Türkiye’nin en büyük cep merkezi açılışına Vodafone Türkiye Genel Merkezi’nden Ticari Operasyonlar İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, Vodafone Bireysel Perakende Kanallar Satış Direktörü Hüseyin Çağlar, Vodafone Satış Operasyon Kıdemli Müdürü Sefer Tüz, Vodafone Bireysel Müşteri Segmenti Kıdemli Müdürü Suphi Serdal Özbeyli ile Vodafone yöneticileri Hakan Gülümser, Arda Kömürcüoğlu, Kemal Ongun katılım gösterdiler. Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (BESİAD) Başkanı Engin Ali Kaplan ve BESİAD Yönetim Kurulu, Artvinliler Vakfı Başkanı Barış Çelik ile sektörden temsilcilerin de davetli olarak katılım gösterdiği açılışa İzmirli vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdiler.

İçkale A.Ş. tarafından açılışa özel olarak 1500 adet limon fidanı dağıtıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.