Bodrum Gündem

 Karakaya: “Taraftarlarımız  Güzel Bir Bodrumspor İzleyecek ”

 Karakaya: “Taraftarlarımız  Güzel Bir Bodrumspor İzleyecek ”
10.09.2014
0
A+
A-

esomeprazole online bodrumspor

Bodrum Belediyesi Bodrumsporlu futbolcular ve teknik heyet iki günlük aranın ardından deplasmanda oynayacağı Yeşilova maçı hazırlıklarına başladı. Bodrum Şehir Stadı’nda yapılan antrenmana Fransa’dan gelen genç siyahi oyuncu  Edgar Poutou’da katıldı.

Bodrum Gündem Haber 10/09/2014

Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya’nın da izlediği antrenmanda, Bodrumsporlu futbolcuların antrenman sırasındaki hırslı ve istekli çalışmaları gözlerden kaçmadı. Bodrumspor’un yeni bir yapıya girdiğini belirten Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya konuşmasına şu şekilde devam etti “ Bu sene Erol hocamız bize yardımcı oluyor. Ayrıca kendisine bu desteği için teşekkür ediyoruz. Cem hocamız takımın başında, Ali Mardin hocamız devam ediyor, bir kondisyoner hocamız var, kaleci hocamız var Mustafa hocamız. Güzel bir teknik heyet, geçen sene şampiyonluğa ulaşmış 8-9 oyuncumuz var, bunun haricinde çok iyi transferler yaptık. Kendi altyapımızdan da iyi oyuncularımızı kadroya kattık. Takımımız 6-7 yaş gençleşti. Çok genç, bu işi isteyen disiplinli bir takım oluşturduk. Hazırlık maçlarında da takımımızın oyunu bizi tatmin etti. Beş maç oynadık ve beş maçta sadece bir gol yedik. Pozisyon vermeyen çok istekli, canlı bir takım yarattı hocalarımız”.

“Galibiyetle Ayrılıp Taraftarlarımızı Sevindireceğimizden Eminim” buy Retin-A

İlk hafta oynanacak Yeşilova deplasmanında  takıma güvendiğini belirten Karakaya şunları söyledi “ Takımımızın Yeşilova deplasmanından galibiyetle ayrılıp taraftarlarımızı sevindireceğinden eminim. Ben bütün taraftarlarımızı deplasmanda Bodrumspor’umuza desteğe bekliyorum. Bugün bir tanede siyahi oyuncumuz var. Kendisi hakkında çok iyi duyumlar ve raporlar geldi bize. İnşallah birkaç gün idmanlarımıza çıkacak ve onu da beğenirsek kadromuza dahil edeceğiz. İnşallah bu sene taraftarlarımız  Güzel bir Bodrumspor izleyecek ”.

Artık Hasat Zamanı Tadalafil online

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Baş Antrenörü Cem Cambaz, lig için uzun bir zamandır çalıştıklarını belirterek şunları söyledi “ Artık hasat zamanı. Bildiğiniz gibi geçen hafta fikstür çekildi ve Yeşilova çıktı ilk hafta deplasmanda. Geçen hafta Manisa’ya giderek rakibimizi izledik hazırlık maçında. Bu haftadan itibaren maç haftasına girmiş bulunmaktayız. Antrenmanlarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. İnşallah bu hafta Pazar günü ilk maçımızı, ligin ilk maçını, üçüncü lig özlemiyle yanan Bodrum’un ilk maçını Yeşilova ile oynayacağız deplasmanda. Bütün taraftarlarımızı bütün Bodrumspor sevdalılarını, Asi Tayfa’yı, Bodrumspor ile hep beraber olan herkesi maça davet ediyoruz. İnşallah sahada da aynı şekilde mücadele eden, formasının hakkını veren bir Bodrumspor ile formasının hakkını veren bir oyuncu topluluğu ile beraberiz. Bu sene güzel futbol oynayarak lige başlayıp sonunu getireceğiz”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.