Bodrum Gündem

Uluslararası Bodrum Halk Dansları Festivali Başladı

10.09.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediyesi ve Sunu Event Organizasyon işbirliğinde “Dünyanın tüm renkleri Bodrum’da buluşuyor!” sloganıyla yola çıkan 9. Bodrum Uluslararası Halk Dansları Festivali, düzenlenen kokteyl ile başladı.

Sildenafil bodrum_halk_danslari_festivali_basladi

Bodrum’da bu yıl 9’uncusu düzenlenen Bodrum Uluslararası Halk Dansları Festivali, 08 Eylül – 12 Eylül 2014 tarihleri arasında Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştiriliyor. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen, Bodrum’un kültürel değerlerine sahip çıkarak yaşatmak hedefiyle hazırlanan festival öncesinde dünyanın dört bir yanından, 17 farklı ülkeden gelen dansçılara yönelik “Hoşgeldin Kokteyli” düzenlendi. Yöresel kıyafetleriyle kokteyle katılarak göz dolduran dansçılara Bodrum hatırası olarak Bodrum Lokumu, Bodrum Kolonyası ve Bodrum Mandalina Gazozu hediye edildi. Kokteyl sonrası dansçılar hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Sunu Event Organizasyon ve Bodrum Belediyesi’nin işbirliğiyle hazırlanan festivale bu yıl ilginin daha da artacağı tahmin ediliyor. Festival bu yıl, dünyanın dört bir yanından 600’ün üzerinde dansçı ve etkinliği takip etmek için gelen misafirlerle birlikte toplam 1000 katılımcıyı Bodrum halkıyla buluşturuyor.

Avrupa’nın en iyi festivallerinden biri olma özelliğine sahip festival, bir yandan ülkemizi ve Bodrum’u dünyaya tanıtırken; dünyadaki faklı kültürleri de Bodrum Halkı ve Bodrum’u ziyaret eden misafirlerle bir araya getirme misyonuna da sahip. Festivale katılan ülkeler gösterilerini, Bodrum merkez dışında Mumcular, Ortakent-Yahşi, Turgutreis ve Gündoğan’da sahneleyecek.

FESTİVAL PROGRAMI:

Plavix buy online 10 Eylül 2014 Çarşamba:
(aynı saatlerde iki farklı bölgede)
Saat : 18:00 / Ortakent Meydan
Saat : 18:00 / Turgutreis Meydan

 
order diflucan

11 Eylül 2014 Perşembe:
Saat : 18:30 Marina kortej
Saat : 20:30 / Bodrum Kalesi

 

12 Eylül 2014 Cuma:
(aynı saatlerde iki farklı bölgede)
Saat : 18:00 Mumcular Meydan
Saat : 18:00 Gündoğan Meydan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.