Bodrum Gündem

Belediye Cumhuriyet Mahallesini Dinledi

12.09.2014
0
A+
A-

order Professional Viagra bodrum_belediyesi_cumhuriyet_mahallesini_dinledi_1 order tadalafil

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen mahalle toplantılarına Cumhuriyet Mahallesi’nden başlandı. Toplantıya katılan vatandaşlar mahallelerinde yaşadıkları sıkıntıları birebir olarak belediye yetkilileriyle paylaştı.
Bodrum Gündem Haber

Bodrum Merkez’e bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde Bodrum Belediyesi Birim Müdürleri ile muhtar ve vatandaşlar, düzenlenen mahalle toplantısında bir araya geldi. Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen toplantıda vatandaşlar, mahallelerinde ve Bodrum genelinde karşılaştıkları sorunları belediye yetkilileriyle paylaşarak bir an önce bu sorunların çözüme ulaşması için talepte bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelerek yaşadıkları sorunları direkt olarak yetkililere iletilmelerine olanak sunmak amacıyla düzenlenen mahalle toplantıları, Bodrum’daki diğer mahallelerde de düzenlenmeye devam edecek.

Mahalleli Muhatapları İle Görüştü…

Toplam 42 mahallenin bulunduğu Bodrum’da vatandaşın soru ve görüşlerinin alındığı mahalle toplantılarının ilki Cumhuriyet Mahallesi’nde yapıldı. Bodrum Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı yanındaki alanda gerçekleştirilen toplantıya Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt başta olmak üzere Belediye Zabıta Müdürü Tanju Aksu, Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, Mezarlıklar Müdürü Mehmet Değermencioğlu, Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Engin Doğan ve Temizlik İşleri Müdürü Memduh Bölük katıldı.

Sorunları Tek Tek Not Aldılar…

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt çalışma hakkında bilgi vererek, cheap Propranolol “Yerel seçimlerin ardından biliyorsunuz büyükşehir yasasına istinaden Bodrum Yarımadası’ndaki 10 belde belediyemiz kapandı ve artık tek belediye olduk. Bodrum Belediyesi olarak bu süreçte yeniden yapılanma faaliyetlerine ağırlık verdik. Tüm mahallelerimize daha iyi hizmet verebilmek için yeniden yapılanma çalışmaları hem belediyemiz, hem vatandaşlarımız açısından çok önemli. Bu süreçte büyükşehir yasasıyla su ve kanalizasyon işleri ve itfaiye büyükşehir yetkisine geçti. Bunlarla ilgili sizleri bilgilendirmeyi sürdüreceğiz.  Düzenlediğimiz bu toplantımızın amacı ise siz değerli vatandaşlarımızın istek, sorun ve şikayetlerini birebir sizlerle görüşerek almaktır. Bundan sonra  muhtarlıklarımıza dilek ve şikayet kutuları da koyarak, şikayetçi olduğunuz konuları bizlere rahatlıkla ulaştırabilmenizi sağlayacağız. Bu dileklerinizi ya da şikayet ve taleplerinizi haftada bir toplayıp değerlendirilerek ilgili müdürlerimize ileteceğiz. İletişim bilgilerinizi yazdığınız takdirde ekibimle birlikte size mutlaka geri dönüş yapacağız.” dedi.

Mahalleli Sorunlarını Dile Getirdi… 

Açılış konuşmasının ardından vatandaşlar tek tek söz alarak çeşitli konular hakkındaki görüşleri yanında istek ve taleplerini de ifade etti. Mahalle sakinleri, toplantıya katılan ilgili müdürlere de sormak istedikleri soruları yönelterek cevap aradı.

Toplantıda Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Halkla İlişkiler Birimi ekipleri tarafından vatandaşlara anket dağıtıldı. Bu ankette vatandaşlardan mahallede yaşadıkları sorunlar, belediyeden beklentileri, istek ve talepleri hakkında bilgi vermeleri istendi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.