Bodrum Gündem

Bodrum’da İlköğretim Haftası Kutlamalarla Başladı…

15.09.2014
0
A+
A-

buy azithromycin ilköğretim-haftası

Bodrum Belediye Meydanı ve ardından Güler & Mustafa Kızılağaç İlkokulu bahçesinde 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı ile 15-19 Eylül İlköğretim Haftası dolayısıyla törenler düzenlendi.

Blood Pressure order Indocin online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 15/092014

2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Bodrum’daki ilk tören Belediye meydanında Milli Eğitim İlçe müdürü Emin Geçin, Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Hasan Külcü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Burada düzenlenen törende, saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve Atatürk Büstüne çelenk konulmasıyla sonlanan tören Güler-Mustafa Kızılağaç İlkokulunda devam etti.

Güler & Mustafa Kızılağaç İlkokulu bahçesinde düzenlenen törende Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Hasan Külcü, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. İlköğretim Haftası kutlama programında sırasıyla günün anlam ve önemini içeren konuşmayı Milli Eğitim İlçe müdürü Emin Geçin yaptı. Geçin konuşmasında eğitimde başarının; öğretmen-öğrenci ve veli birlikteliğinden doğacak doğru bir çalışma ile sağlanacağının altını çizdi. Milli Eğitim İlçe müdürü Emin Geçin konuşmasına şöyle devam etti “Heyecan ve azimle yeni bir eğitim-öğretim yılına başlıyoruz. Türkiye’de yeni bir eğitim dönem başlıyor. 17 milyon öğrencimiz, gencimiz, evladımız bir kerede daha öğretime başlıyor. Anne baba olupta eğitimi önemsemiyor olmak akıllara ziyandır. Sayın anne babalar, canlarınızdan aziz bildiğiniz evlatlarınızın geleceklerini inşaa etmek bizlerin en büyük vazifesi olacaktır.”

İlçe Milli Eğitim Müdürünün konuşmasının ardından kürsüde sırasıyla “ilköğretim Haftası” şiiri ile Meltem Özaydın, günün anlam ve önemini anlatan konuşma ile Almina Katırcı ve “ilköğretim Haftası” şiiri ile Berfin Karabulut yer aldı.  Program kapanışında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi Bodrum yöresi oyunlarını sahneledi.

Düzenlenen törene katılan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, tören sonunda bazı sınıfları ziyaret ederek öğrencilere yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.