Bodrum Gündem

Bodrum’un İlk Pr-İletişim Ajansı Hizmet Vermeye Başladı

Bodrum’un İlk Pr-İletişim Ajansı Hizmet Vermeye Başladı
15.09.2014
0
A+
A-

Cialis Soft online buy Valtrex buy Kamagra mutlu_acar_limme_bodrum_gundem_1Bodrum’da kurulan ilk PR İletişim Ajansı hizmet vermeye başladı. Gazeteci ve iletişim danışmanı Mutlu Acar’ın kurduğu Lime PR İletişim Ajansı Limited Şirketi turistik ilçede kısa zamanda ünlü markaların temsilciliğini yapmaya başladı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’a üç yıl önce yerleşen gazeteci ve iletişim danışmanı Mutlu Acar, iki yıl önce yayın hayatına başlayan Lime Bodrum Magazin Dergisi’nin ardından, Muğla ve Bodrum’un ilk PR Ajansı’nı kurdu. Acar’ın medya, marka, PR ve iletişim yeni Proje ve Fikirler, Medya Planlama ve satın alma, event yönetimi, medya eğitimi, lansman ve fuar organizasyonları, sosyal medya, kreatif uygulamalar ve Yayıncılık konularında profesyonel uygulamalarla firmaların, kurum ve kuruluşların farklarını ortaya çıkarmalarını hedeflediklerini açıkladı.

Bodrum’da yerel, ulusal ve uluslar arası markaların yazılı-görsel medya, iletişim danışmanlığı ve PR alanındaki tecrübelerini, Bodrum’daki kurumsal firmalarla buluşturmak istediklerini belirten Lime Bodrum Genel Yayın Yönetmeni ve ajansın yöneticisi Mutlu Acar, “İletişim alanında profesyonel çözümler üreterek, yeni ve taze fikirlerle markalaşma yolunda ilerlemek ve marka kalitesini arttırmak isteyen kurumlarla işbirliğine gidiyoruz, kısa sürede aldığımız sonuçlar zaten turizmde bir dünya markası olan Bodrum’un bu şirketlere önemli bir katkıda bulunmasını sağlarken tanıtımı profesyonelce yapıyoruz” dedi.

Acar artan iletişim hizmetlerine profesyonel çözümler üreten Lime PR-İletişim’in başta turizm olmak üzere, gıda, mücevher, inşaat, yatçılık, iletişim, mobilya, dekorasyon, sağlık, eğitim gibi farklı sektörlerdeki müşterilerine, Bodrum’da da yenilerini eklemeyi hedeflediğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.