Bodrum Gündem

Her Sene Aynı Yer Yanıyor

15.09.2014
0
A+
A-

konacık_beylikkırlar_yangın_bodrumgundem (9) Order Clonidine Online Bodrum’da iş merkezlerinin yakınında makilik ve otluk alanda çıkan ve su parkı işletmesini de tehdit eden yangın güçlükle kontrol altına alındı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un Konacık Mahallesi Beylikkırlar mevkisinde 14 Eylül Pazar günü saat 18:00 sıralarında makilik ve otluk alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Dumanları gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Rüzgarında etkisi ile kısa sürede büyüyen yangına Muğla Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri ile su parkının da yer aldığı çevredeki işyerlerinde bulunan vatandaşlar müdahale etti.

Su parkı çalışanları işyerinin bulunduğu taraftan yangına müdahale ederek alevlerin işyerine sıçramaması için çaba harcarken itfaiye ekiplerine de yardımcı oldu. Vatandaşlar geçtiğimiz senelerde de aynı mevkide yangın çıktığına dikkat çekti.

Su parkı çalışanı Hikmet Erdoğan “Arkadaşlarla geldik müdahale ettik. Güçlükle söndürdük” Lamisil at low prices buy Disulfiram dedi. Yangın ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışması ile kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yaklaşık 2 hektarlık alanda etkili olan yangın ile ilgili polis soruşturma başlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.