Bodrum Gündem

Suriyeli Zanlıya Çelik Yelek Giydirildi

15.09.2014
0
A+
A-

bitez_cinayeti_zanlılar_yakalandı

Bodrum Bitez Mahallesinde 13 Eylül Cumartesi sabah saatlerinde Mehmet Ecim adlı yat kaptanının iki otomobil tarafından önü kesilerek silahla öldürülmesi ile ilgili olarak, biri kadın, 1’i Suriyeli toplam 5 zanlı adliyeye sevk edildi.

Bodrum Gündem Haber

13 Eylül Cumartesi sabah saatlerinde Bitez mahallesi, Pınarlı sokakta yaşanan olayda 34 KY 9795 plakalı beyaz renkli Mercedes marka kiralık otomobilin önü, iki otomobil tarafından bitez_cinayeti_zanlıları_yakalandı (4)kesildi. Araçta bulunan Mehmet Ecim’e silahla ateş edildi. Yat Kaptanı olduğu belirlenen Mehmet Ecim, olay yerinde hayatın kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet kısa süre içinde şüphelileri belirleyip, yer tespiti yaptı. Olayda tek silah kullanıldığı belirtilirken, şüphelilerin kullandığı önce 35 GU 5503 ve ardından da 06 KB 1377 plaklı kiralık lüks otomobilleri terk edilmiş halde bulundu.

Polis olayla ilgili olarak 3’ü Suriyeli 12 kişiyi ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alarak, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Grup Amirliği’ne getirdi.

Mehmet Ecim’in aracı kiralayan bir arkadaşından “Hastam var İzmir’e götüreceğim” diyerek emanet aldığı öğrenildi.

buy Nolvadex prices of Combivent Silahı Kullanan Suriyeli Bursa’da Yakalandı…

Mehmet Ecim’in Yunanistan’a kaçak sevkiyatı için anlaşma yapıp, vazgeçtiği ve parayı da geri ödemediği için öldürüldüğü ileri sürüldü. Olaydaki silahı kullandığı tespit edilen Suriyeli zanlının 34 GU 5503 plakalı araçla olay yerinden ayrıldıktan sonra, Yalıkavak’ta terk ettiği öğrenildi. Polis şüphelilerin yakalanması için başlattığı çalışmada, Suriyeli M.M.’nin taksi tutup İzmir’e, oradan da şehirlerarası yolcu taşıyan otobüsle İstanbul’a gitmek için yola çıktığı anlaşıldı.

M.M. (25) Bursa Otogarında polis tarafından kıskıvrak yakalanarak Bodrum’a getirilirken, ilk ifadesinde generic Valtrex online “Paramı almak için gittim. Öldürmek için gitmedim. Korkutmak istedim. Silah bozuktu bir anda patladı” dediği öğrenildi. Zanlılar A.D. (35), M.E. (33), S.D. (35), B.K. (52) ve M.M işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi ve adli makamlara sevk edildi.

Bu arada zanlılar adliyeye çıkarılırken geniş güvenlik önemi alındığı ve Suriyeli zanlının çelik yelek giydirilmiş olduğu görüldü. Öte yandan kadın zanlı S.D.’nin de olaydan sonra diğer zanlılar tarafından telefonla arandığı ve görüşme yaptıkları öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.