Bodrum Gündem

Bodrumlu İsmail Erdoğan Sdyney’de Türkiyeyi Temsil Edecek

17.09.2014
0
A+
A-

 

 

bodrumlu-golfçü-int buy brand Kamagra online treatment with Cialis purchase Naltrexone

Avustralya Sydney New South Wales Golf Club’da yarışabilmek için düzenlenen BMW Golf Cup International 2014 Türkiye Elemelerinde golfçüler kıyasıya mücadele etti.Yarışmalarda Bodrum Golf Kulübü’nden İsmail Erdoğan birinci, Caner Tuna üçüncülüğü elde etti.

Bodrum Gündem Haber 17/09/2014

Borusan Otomotiv’in ev sahipliğinde, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında Silivri Klassis Golf & Country Club’da  İstanbul Golf Kulübü tarafından düzenlenen BMW Golf Cup International Türkiye Elemeleri’ne ve Junior Cup’a katılım bu yıl rekor seviyede oldu.

3 gün ön eleme ve 1 gün final turu olmak üzere 4 gün süren turnuvada katılımcılar Mart 2015’te Sydney’de gerçekleşecek BMW Golf Cup International Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek üç kişiden biri olmak için aralarında eski Spor bakanı Fikret Ünlü’nün de olduğu 211 kişi katıldı.

Kadınlar kategorisinde Ankara’dan Kristina Özsoy, Erkekler A kategorisinde Bodrum’ dan İsmail Erdoğan ve Erkekler B kategorisinde İstanbul’dan Salih başağa kategorilerinin şampiyonları olarak 2 – 7 Mart 2015 tarihleri arasında Sydney’de Borusan Otomotiv’in davetlisi olarak Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandılar.

BMW Golf Cup International Türkiye Elemeleri’nde kendi kategorilerinin ve Junior Cup ayağının ilk üç sırasında yer alan katılımcılar ile birlikte “nearest to pin”, “nearest to pin junior” ve “longest drive” kategorilerinde başarıya ulaşan katılımcılar ödüllerini 14 Eylül Pazar günü Borusan Oto Dolmabahçe’de düzenlenen törenle aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.