Bodrum Gündem

Belediye Mazı’yı Dinledi

19.09.2014
0
A+
A-

Purchase Retin-A without prescription belediye_mazı_dinledi_bodrum_gundem
Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Hakla İlişkiler Müdürlüğünce Bodrum genelinde düzenlenen mahalle toplantıları sürüyor. En son Mazı’da düzenlenen toplantı öncesi Halkla İlişkiler Birimi ekipleri, Yalı’ya da giderek mahalle genelinde ev ziyaretleri yaptı. Retin-A cream
Colchicine online

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Hakla İlişkiler Müdürlüğü Halkla İlişkiler Birimi ekipleri, toplam 42 mahallenin bulunduğu Bodrum’da vatandaşların sorunlarıyla ilgilenerek çözüm üretmek amacıyla mahalle toplantılarına devam ediyor. En son Mazı Mahallesi’nde Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı olmak üzere iki bölgede ayrı ayrı yapılan toplantıya Bodrum Belediyesi Birim Müdürleri, muhtar ve vatandaşlar katıldı. Yaşadıkları sıkıntıları direkt olarak yetkililere iletme imkanını elde eden Mazılı vatandaşlar, yetkililerden çözüm talebinde bulundu.
Toplantıya Basın Yayın Halkla ilişkiler Müdürü Ummahan Yurt Başta olmak üzere Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, Emlak ve İstimlak Müdürü Hamit Kocaman, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Engin Doğan, Temizlik İşleri Müdürü Memduh Bölük ve Destek Hizmetleri Müdür Vekili Ergun Doğan katıldı.
Müdür Ummahan Yurt, toplantıda vatandaşlara, birim müdürlerini tanıtarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yurt; “Biz siz değerli vatandaşlarımızın istek, dilek, görüş ve şikayetlerinizi dinlemek ve bunlara çözüm bulmak için buradayız. Sizin görüşleriniz bizim için çok değerli. Lütfen bize sormak istedikleriniz ya da görüşleriniz varsa bizlerle paylaşın. Ayrıca bundan sonra muhtarlık binalarının önüne dilek ve şikayet kutuları da bırakacağız. Böylece isteklerinizi ad – soyad ve telefon bilgileriniz ile birlikte oraya yazılı olarak da bırakabileceksiniz. Bu dilek ve şikayet kutularımızı, haftada bir kere açarak, iletmiş olduğunuz dilek ve şikayete göre gerekli müdürlüklere ulaştıracağız. Son olarak da konuyla ilgili size dönüş yapacağız.” dedi.
Halkla İlişkiler Birimi ekipleri, vatandaşların toplantı boyunca tek tek söz alarak bildirdiği istek, görüş ve şikayetlerini not aldı. Ekipler ayrıca vatandaşlara mahallelerinde yaşanan sıkıntılar, belediyeden beklentileri, istek ve talepleri ile ilgili yazılı görüş bırakmaları amacıyla anket dağıttı.
Ekipler, akşam saatlerinde başlayan toplantı öncesinde ise aynı gün içerisinde Yalı Mahallesi genelinde ev ziyaretleri de yaparak vatandaşların sorunlarını tespit ederek notlar aldı. Temizlik İşleri Müdürü Memduh Bölük’ün de katılarak destek verdiği ev ziyaretleri; Yalı bölgesinde yer alan Çilek Küme Evleri, Koca Sarnıç, Küçük Sarnıç, Alazeytin Küme Evleri ve Yumrudaş Mevki’nde gerçekleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.