Bodrum Gündem

Bodrum Vestel Mağazasının Açılışında İzdiham

21.09.2014
0
A+
A-

bodrum_vestel_açıldı_nazif_zorlu_bodrum_gundem_izdiham

Vestel Bodrum’da Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’nun da katılımı ile dördüncü mağazasını açtı. Açılışa özel indirim uygulayan Vestel Bayiinin açılışında izdiham yaşandı. Stoklar ile sınırlı olduğu ifade edilen indirimli ürünlerin 10 dakika içinde tükenmesine karşın, mağazanın kapanışına kadar indirimli ürün satışına devam edildi.

Bodrum Gündem Haber

Geleceğin teknolojisini yeni mağaza konseptiyle tüketicisine sunan Vestel, Bodrum’daki mağazalarına bir yenisini ekledi. Vestel, Bodrum’da bulunan mağaza sayısını 4’e çıkararak; cheap esomeprazole bodrum_vestel_açıldı_nazif_zorlu_bodrum_gundem (2)Bodrum’da toplam iki bin metrekarelik alanda ürünlerini sergilemeye başladı. Vestel, Bodrumlu tüketicileri yeni mağazasında kusursuz müşteri deneyimi yaşatmak için geliştirdiği yeni mağazacılık konseptiyle karşılamaya başladı.

Açılış törenine BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Güneri Günaydın, Mehmet Melengeç, Niyazi Atare, BESİAD Başkan Yardımcısı İlhami Özden ile birlikte Bodrumlu işadamları ve indirimli satışlardan yararlanmak isteyen onlarca Bodrumlu yurttaş katıldı.

Vestel’in açılış gününe özel uyguladığı indirim nedeni ile isdiham meydana geldi. Stoklar ile sınırlı olan indirimli ürünler 10 dakika içinde tükenince, müşterilerden gelen talep üzerine indirimlere mağaza kapanış saatine kadar devam edildi. Açılışa özel indirimli ürünlerden yüzlerce satışı gerçekleştiği ifade ediliyor.

Bodrum Vestel’lenmeye Devam Ediyor…

Vestel’in Bodrum’da açılan yeni mağazasında Venus Akıllı Telefonun tüm modelleri ile birlikte Vestel’in beyaz eşya, elektronik ve küçük ev aletleri ve piyasaya yeni çıkardığı ürün gamlarındaki tüm Vestel ürünleri tüketicilerin deneyimine sunuluyor. Evin değişik odalarına yerleştirilmiş olan ürünler ile tüketiciler tüm ürünleri kendi kullanım alanları içinde deneyimleyebiliyor.

Vestel 500 metrekarelik alanıyla Bodrum’un en büyük beyaz eşya mağazası olan yeni bayisi ile tasarım trendlerini tüketicilerle buluşturuyor. Yeni Bodrum mağazasında deneyim ve yaşam alanları oluşturan Vestel, tüketicilerine en iyi alışveriş deneyimini yaşatmayı amaçlıyor.

misoprostol buy online bodrum_vestel_açıldı_nazif_zorlu_bodrum_gundem (18)Türkiye’nin Lideri Vestel Olacak…

Bodrum’un en büyük beyaz eşya mağazası olan yeni Vestel mağazasının açılışına katılan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu şunları söyledi: “Sektörünün küresel oyuncuları arasında yer alan Vestel, üstün rekabet gücünün yansıması olarak mağazalaşmada da çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Müşterilerimize en yakın noktadan temas etmek amacıyla ürünlerimizi onların yanı başlarına kadar taşıyoruz. Gençleşerek dinamik bir yapıya bürünen ve en iyi tüketici deneyimini yaşatma prensibiyle, yenileyerek geliştirdiğimiz mağazacılık anlayışımıza son 2 yılda ciddi yatırımlar yaptık ve bunun sonucunda da müştebodrum_vestel_açıldı_nazif_zorlu_bodrum_gundem (16)rilerimizin beğenisini kazandık. Bu noktaya ulaşırken iş ortaklarımızın desteği ve inancını her zaman yanımızda hissettik. Tüm projelerini Türkiye’nin lider perakendecisi olmak isteği ve azmi ile hayata geçiren bir marka olarak bize inanan ve bizimle aynı azmi paylaşan iş ortaklarına sahip olmaktan gurur duyuyoruz.”

Büyümek İçin Bizim Gibi Düşünen Ortaklara İhtiyacımız Var… order Albendazole online

Açılışa katılan Vestel Şirketler Grubu İcra kurulu Başkanı Turan Erdoğan ise, perakendeciliğin sırrının tüketici merkezli olmaktan geçtiğini belirten sözlerine şöyle devam etti: “Perakendecilik sektöründeki başarımızı doğru iş ortakları ile attığımız doğru adımlara borçluyuz. Biz her şeyden önce tüketicilerimiz mağazalarımızı ziyaret ettiği zaman en kolay şekilde nasıl bilgiye ulaşırlar, en etkin şekilde ürünlerimizi nasıl deneyimlerler diye düşünüyoruz. Mağazalarımızdaki tüm ürünlerin, POP’ler aracılığıyla müşterilere kendi kendilerini anlatmaları bu düşünce şeklinin en güzel örneği. Perakendecilik bir markanın tek başına yürütebileceği bir iş değil, bu alanda başarılı olmak için sizin gibi düşünen, aynı vizyona sahip iş ortaklarına ihtiyacınız var. Ben de bu vesileyle bir kez daha tüm iş ortaklarımıza teşekkür etmek istiyorum.”

bodrum_vestel_açıldı_nazif_zorlu_bodrum_gundem (21)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.