Bodrum Gündem

Dünyanin En Güzel Koylari Birliğine Yeni Merkez

26.09.2014
0
A+
A-

cheap Viagra Dünyanin-En-Güzel-Koylari-Birliğine-Yeni-Merkez

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’nin yeni idari merkezi Fransa’nın Vannes kentinde, görkemli bir törenle açıldı. Merkezin açılışına birlik Başkanı Galip Gür, Vietnam’ın Paris Büyükelçisi Le Hong Phan, Türkiye’nin Nantes Konsolosu Korkut Tufan, Vannes Belediye Başkanı David Robo, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bodrum Gündem Haber

Bölgedeki Türk dernek başkanları ve temsilcileride açılışta hazır bulundu. Açılış öncesi Vannes Belediye başkanı ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Galip Gür, birliğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Açılışta bir konuşma yapan Gür, generic Retin-A Order Retin-A “Bir yıl önce yapmış olduğum ziyarette Sayın Belediye Başkanı David Robo’ya yeni bir merkez binası tahsis etmesi için ricada bulunmuş ve kendisinden söz almıştım. Sayın Başkan bu sözünü tutarak bize bu tarihi binayı Dünyanın En Güzel Koyları Birliği merkez binası olarak tahsis etti” dedi. Açılışta bir konuşma yapan Korkut Tufan “Başkanlığını bir Türk’ün yaptığı bir organizasyona yakışır muhteşem bir bina olmuş herkezi kutluyorum” dedi.

Tarihi bina ayrıca gençlerin dünya üzerindeki koylar ve korunmaya çalışılan doğal alanlara dair eğitim merkezi olarak da kullanılacak. Fransız basınının büyük ilgi gösterdiği açılışın sonunda katkıda bulunan kişi ve kuruluşlar Galip Gür tarafından ödüllendirildi. Birlik Başkanı daha sonra İspanya’ya geçerek Santander ve Roses adlı iki üyeyi ziyaret edip Belediye başkanları ile birlikte toplantılar yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.