Bodrum Gündem

Köpeklerle Konuşan İsveçli Bodrum’da…

Köpeklerle Konuşan İsveçli Bodrum’da…
30.09.2014
0
A+
A-

köpeklerle konuşan adam manşet

Bodrum’da  üç yıldır gönüllü olarak gelen ve köpeklerle konuşan adam olarak bilinen dünyaca ünlü köpek Davranış Eğitmeni Magnus Hansson barınaklarda yaşayan hırçın ve kavgacı köpekleri 15 dakikada konuşarak muma çevirdi kuzu gibi yaptı. Köpeklerle ile birlikte hayvanseverlere de davranış biçimi hakkında eğitim veren Hansson3 günde 30 köpeği muma çevirdi, doğaya bırakılacak hale getirdi.

Bodrum Gündem Haber 30/09/2014

İsveç’ inKalmar kentinde yaşayan ve 16 yıldır Köpek Davranış Eğitmeni olarak çalışan 34 yaşındaki  Magnus Hansson Bodrum Hayvan Hakları Derneği ve Bodrum Belediyesi’nin davetlisi olarak Bodrum7a geldi. ÜÇ yıldır gönüllü ve tamamen masrafları kendisine ait olarak Bodrum7a gelen ve dünyada Köpeklerle Konuşan Adam olarak bilinen Hansson Bodrum Belediyesi’ne ait Torba ve Turgutreis Geçici Hayvan Bakımevleri’nde üç günde kafeslere kapalı vaziyette yaşamlarını sürdüren  otuz hırçın ve azgın köpeğin kafesine girerek 15 dakikalık terapi seansları ile bakıcıların yaklaşamadığı köpekleri kafeslerinden çıkartarak eğitim verdi adeta kuzu haline getirdi. Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu, yardımcısı Nidra Zabcı , dernek üyeleri  Bakımevleri Sorumlusu Nilgün Karakaya’nın bulunduğu eğitimlerde Hansson köpeklerle birlikte köpek sahipleri ve dernek üyelerinede eğitim vererek hırçın köpeklere nasıl yaklaşılması , davranış türleri ve rehabilite konusunda bilgilendirdi.

buy levonorgestrel Hansson “Hırçın Köpek Yoktur Hırçınlaştıran İnsan Vardır”

Hırçınlıkları ve insanlara zara vermemeleri nedeniyle barınaktaki kafeslerde tutulan ve Hansson tarafından iyileştirildikten sonra otuz köpek doğal ortamda yaşamlarına geri döndü. Hansson DHA muhabirine yaptığı açıklamada “İsvezç başta olmak üzere çok farklı ülkelerde bu çalışmaları yapıyorum, Daha önce atlar üzerine yaptığım çalışmayı ardından köpeklerin daha çok ihtiyacı olduğunu için onlar üzerine uyarladım ve çokda başarılı oldu. Hırçın ve azgın köpek asla yoktur, hırçın ve azgın asabi insanlar vardır, bu insanlar yani köpeklere kötü davranan insanlar nedeniyle köpekler hırçınlaşıyor, onlara nasıl yaklaşacağını ve davranacağını bilirseniz asla bir zarar gelmeyeceği gibi sizin en iyi dostunuz ve koruyunuz arkadaşınız olacaktır, bodrum’daki bakımevleri ve hayvanseverler açısından çok şanslı” dedi.

order methotrexate Zabcı “Gönüllü Hansson’dan Çok Şey Öğrendik” Order Lamisil

Sekiz Ekim  tarihine kadar Türkiye’de kalacak olan Hansson’un Fethiye’de iki özel barınaktata eğitim vereceğini belirten dernek üyesi Nidra Zabcı “Profesyonel olarak çalışan Hansson üç yıldır tamamen gönüllü olarak Bodrum’a gelerek köpeklerimize ve bizlere eğitim veriyor. O’nun deneyim ve tecrübelerinden çok yararlandık, insanların köpeklere davranış biçimleri geliştikçe sorunlarda bir o kadar azalacağına inanıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.