Bodrum Gündem

Bakıma Muhtaç Hayvanlara Destek

Bakıma Muhtaç Hayvanlara Destek
02.10.2014
0
A+
A-

bodrum_rotaract_hayvanlara_destek
cheap Phenergan Bodrum Rotaract Kulübü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirdikleri tekne turu organizasyonundan elde edilen gelirler ile belirlenen ihtiyaç listesi doğrultusunda Bodrum Belediyesine ait iki adet Geçici Hayvan Bakım Evine bağışta bulunulacak.

purchase esomeprazole Bodrum Gündem Haber
purchase Furosemide Bodrum Rotaract Kulübü 2014 – 2015 Dönem Başkanı Evrim Özkeskin Karadede ve Kulüp Üyeleri, yeni döneme düzenledikleri örnek bir sosyal sorumluluk projesiyle adım attı. Kulüp, sokaklarda yaşamlarını sürdürmeye çalışan ya da terk edilmiş hasta hayvanların bakımlarını üstlenen Bodrum’un Torba ve Turgutreis mahallelerinde yer alan Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evlerindeki hayvan dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçti.
Bodrum Rotaract Kulübü Başkanı Evrim Özkeskin Karadede, ilk projesi olan “Bakıma Muhtaç Hayvan Dostlarımıza Yardım” kampanyası kapsamında Kulüp Yönetim Kurulu ve Üyeleriyle birlikte hazırladıkları projelerini hayata geçirdi. Projeye Bodrum Hayvan Hakları Derneği de destek verdi.

Bodrum Rotaract Kulübü üyelerinin hazır bulunduğu tekne turu organizasyonuna bilet alarak destek veren misafirler ile Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu ve dernek üyelerinden oluşan 50 kişilik bir grup etkinliğe katılarak gün boyunca Bodrum’un mavi-yeşil koylarını gezdi.
Organizasyondan elde edilen gelirlerin en kısa süre içerisinde Torba ve Turgutreis’teki Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evlerinin ihtiyaçlarının karşılanmak üzere kullanılacağını belirten Başkan Karadede, projeye destek veren tüm gönüllülere teşekkür etti. Karadede, bakım evleriyle yapılan görüşmeler sonucunda bakım evlerinin ilaç, konserve kedi ve köpek mamaları, yavru köpek maması ve mama kabı gibi ihtiyaçlarını listelediklerini ve en kısa süre içerisinde bu ihtiyaçları edinerek barınağa bağışta bulunacaklarını açıkladı. Sosyal sorumluluk anlamında yeni dönemde birçok projelerinin olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Evrim Özkeskin Karadede, kulübün misyonu yeni dönem faaliyetleri hakkında ise şu bilgileri verdi: “Bodrum Rotaract Kulübü üyeleri olarak bir yandan kendi yaşamımızı sürdürürken, bir yandan da toplumumuza yararlı gençler olmak hedefindeyiz. Hayvan bakım evlerinde yaşamını sürdüren ya da tedavi edilen çok fazla sayıda hayvan var. Bu hayvan dostlarımızın bakımlarını Bodrum Belediyesi üstleniyor ancak Bodrum Hayvan Hakları Derneği de gönüllü olarak destek veriyor. Bizler de düzenlediğimiz proje ile hayvan dostlarımızın yanında olmak istedik. Sırada çok projemiz var. Kimsesiz çocuklar, bakıma muhtaç yaşlılarımız, engelli vatandaşlarımız ya da çaresiz durumda olan vatandaşlarımız, kardeşlerimiz yanı sıra çevremizi koruma amaçlı duyarlılık yaratacak projelerimizi de ilerleyen zamanlarda herkesle paylaşacağız. Bu konulara duyarlı olan tüm kişilerden ellerinden geldiğince destek beliyoruz. Amacımız hep birlikte gönüllüler olarak toplumumuzda yaşanan sorunlara ufak da olsa çözümler yaratıp katkıda bulunarak farkındalık yaratmaktır.”

Yorumlar

  1. Tulga dedi ki:

    Bir arkadaşımda bakamadığı 4.5 aylık aşıları tamam bir golden retriwer erkek köpek var.İsteyene ücretsiz olarak devretmek istiyor.