Bodrum Gündem

GÖR ARTIK TÜRK MİLLETİ

12.10.2014
0
A+
A-

Defalarca denenerek, araştırılarak kesinleşmiş doğrular vardır.
Akıl-mantık sahibi insanlar bu doğruları tartışmaz, uygular.
Bu doğrulardan bazıları “Bilimsel gerçek”, bazıları “Atasözü”, bazıları “Özlü sözler” olarak adlandırılır.

Örneğin;
-Dünyanın hiçbir demokratik devleti, elinde silah olan terör örgütüyle müzakere yapmaz.
-Alışmış, kudurmuştan beterdir.
-Ne yaparsanız yapın, köpek b.k yemekten vazgeçmez.
-Çalan insan aç olduğu için değil, hırsız olduğu için çalar.

Hadi gelin bu doğrulara günümüzden örnekler verelim;
-PKK, dünyanın kabul ettiği bir “Terör Örgütüdür.”
-PKK, Avrupa’da en büyük miktarda uyuşturucu ticareti yapan ve bundan milyarlarca dolar kazanan bir kaçakçı örgüttür.
-PKK, para karşılığı profesyonel tetikçilik yapan, para için insan öldüren vahşi
bir örgüttür.
-PKK, para karşılığı organ kaçakçılığı yapan, gençleri öldürüp organlarını çalan bir örgüttür.
-PKK, Türkiye’ye rahat vermek istemeyen devletlerin istihbarat örgütlerinin bölgemizdeki işlerini para karşılığında gören, kanlı ellerin maşası bir örgüttür.
-PKK, Türkiye-İran-Irak-Suriye’den koparılacak parçalarla “Kürdistan Devletini” kurmak için çalışır. Tek amacı bu bölgede bir “TERÖRİST” ve “KAÇAKÇI” devlet yaratmaktır. Barzani gibi…

*Siz, tüm ülkede demokratik standartları herkes için yükselteceğinize, ülkenizin ekonomisini sağlamlaştırıp gelir adaletsizliğini ortadan kaldıracağınıza, bölgedeki feodal yapıyı yok edecek, kadını köle olmaktan kurtaracak önlemler alacağınıza elinden silah bırakmayan bu çete ile “Çözüm Süreci” diye müzakere ediyorsanız, siz ya aptalsınızdır ya da hainsinizdir. Bunun üçüncü bir şıkkı yoktur.

-Kandil-Türkiye-Avrupa-Amerika’daki PKK Baronları, uyuşturucu ve diğer işlerden kazanılan paralarla çok lüks bir hayat sürmektedirler.
Milyarlarca dolar paranın üstüne oturan bu şerefsizler, Kürt gençlerinin hayatlarını çalmaktan, onları ölüme göndermekten, yaşadıkları lüksten asla vazgeçmezler. purchase orlistat Natrexone order
Siz bu milyarder baronların, “Çözüm Süreci başarıya ulaşsın, bizde Türkiye’de özgürce sade bir hayat sürelim” demelerine inanıyorsanız, ya aptalsınızdır ya da hainsinizdir. Bunun üçüncü bir şıkkı yoktur.
Öcalan’ın bunlara söz dinletmesi imkânsızdır! Selahattin Demirtaş ve Sinemacı Süreyya gibi piyonlar bu baronların yanına bile yanaşamazlar…

*Kişi helal kazancı bilmiyorsa, tüm hayatı boyunca avanta ve yardım ile yaşamaya alışmışsa, ona dünyanın en güzel işini kurup “Geç bu işi sürdür, helalinden yaşa” deseniz de, o çalışmaz.
Çünkü hırsızlık parasına, avantaya, harama boğazına kadar batmıştır. O artık haram yaşamaya alışmıştır, helal iş helal kazanç onu bozar. Bu kişi aç olduğu için çalmaz, hırsızlık ruhuna işlediği için çalar ve bunun için gerekiyorsa devleti bile kullanır.

-Ülke, kan gölüne dönmüş, onlarca insanımız öldürülmüş, yüzlerce vatandaşımız yaralanmış, binden fazla bina-okul yakılmış, binlerce araç kundaklanmış,
İl Emniyet Müdürü ve çalışma arkadaşlarına şehir içinde otomatik silahlarla ateş açılmış, polislerimiz şehit olmuş, kimisi ağır yaralanmış.
Bu feci durumda Bakanlar Kurulu toplanıyor ve İstanbul-Etiler’deki Polis Meslek Yüksek Okulunun kapatılması ve bu araziye AVM (alış veriş merkezi) yapılması kararını alıyor.
25 Aralık Yolsuzluk-Hırsızlık-Rüşvet operasyonu sırasında ses kayıtlarını dinlediğimiz, Bilal Oğlan-Yasin El Kadı- Usame Kutub ortaklığı artık bu arazide AVM yapıp, milyarlarına milyarlar katabilecekler!
Bunlar aç oldukları için mi, devletin arazisine çöküyorlar?
Yoksa hırsızlık damarlarına işlediği için mi çalıyorlar? Yuh olsun yuh…
Başta Davutoğlu-Bülent Arınç-Ali Babacan olmak üzere, diğer bakanlar kimin baskısıyla bu karara imza attılar dersiniz?

Eyy Türk Milleti;
Lütfen gözünün önünde gelişen bu olayları gör artık. Söz konusu olan senin vatanındır, hani çocuklarınızdan, torunlarınızdan emanet aldığın vatan toprağıdır.

Al eline “Çözüm Süreci” denen bu yılan torbasını, Natrexone without a prescription sana bunu dayatanların kafasına geçir.

Sağlık ve başarı dileklerimle 11 Ekim 2014
Rifat Serdaroğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.