Bodrum Gündem

Sokağın Sesi / İşyeri Fazlalığı Var mı?

Sokağın Sesi / İşyeri Fazlalığı Var mı?
13.10.2014
0
A+
A-

“Fatih Bozoğlu ile Sokağın Sesi” Bodrum’un en önemli sorunlarından birisini araştırdı. Yalıkavak Turgutreis ve Bodrum’da sokak röportajları ile yurttaşların nabzını tuttuk. Sonuç işyeri fazlalığı konusunda şikayet var, lakin kimse işyeri fazlalığının çözümleneceğini beklemiyor veya istemiyor. Özellikle BOSİAD Başkanı Mustafa Er’in söyledikleri ise çok tartışılacak.

purchase Naltrexone Paxil online

Yorumlar

  1. Necdet Çelikhan dedi ki:

    Sevgili Fatih;Röportajının konusu benim yıllar önce de bir Belediye Hizmetkarı olduğum dönemde gündeme getirip kimseyi ikna edemediğim bir husus idi.
    Serbest piyasa ekonomisi yanlış algılanmakta ve talebi karşılama zorunluluğu var sanılmaktadır.
    Serbest piyasa ekonomisinin ana vatanı olan ülkelerde belediye hizmetlerinin özellikle bu konu ile ilgili çalışmalarını inceleseler anlaşılacaktır.
    Örneğin,Kazanç-Kapasite-Potansiyel durumu sadece 5 adet berber dükkanına uygun olan bir cadde de 6.Berber dükkanına ruhsat vermek,6 berber dükkanının da tümünün iflasına yol açar.Belediyelerin de asıl görevi bu çeşit olumsuzluklara izin vermemektir.
    Özetle,serbest piyasa ekonomisi nedeni ile bu konuda br şey yapmalarının mümkün olmadığını söylemek sadece aldatıcıdır.

  2. Mustafa Ali dedi ki:

    Mehmet Tosun yalvardı bize..çok umutlanmıştım..Kazansaydı çok farklı olacaktı 2-3 sene içersinde..şimdi çekin bakalım..Bize herşey müstehak…beş sene de Turgutreis diye birşey kalmaz…