Bodrum Gündem

Bodrum’da Yüzen Şehir Kuruluyor

16.10.2014
0
A+
A-

Cytotec online bodrumda_yuzen_sehir_kurulacak
purchase Clonidine

Bodrum’da önümüzdeki hafta başlayacak olan 26.Bodrum Cup Uluslar arası Yat Festivali‘nde 150 yat yan yana bağlanarak Bodrum Cup City Yüzen Şehri oluşturacak, burada ünlü sanatçı İlhan Şeşen konser verecek.

Bodrum Gündem Haber diflucan without prescription -Bodrum’da 20-25 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 26. Bodrum Cup Uluslararası Yat Festivali’nin ilk günü Gümbet koyunda 150 yat yan yana gelerek yüzen şehri oluşturacak.

Yaklaşık iki bin kişinin teknelerde olacağı etkinlikte, toplam alanı bin 200 metrekareyi aşan yüzen şehirde, usta sanatçı İlhan Şeşen deniz üzerinde konser verecek. Yüzen şehir üzerinde kurulacak stantlarda Bodrum ve yöresine özgü kıyafetler, ayakkabı ve sandaletler, süngerler, takılar, yiyecekler ve daha birçok lokal değerler sergilenecek.

İlhan Şeşen ile birlikte yarışmalara Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Gazeteci yazar Can Pulak ile birlikte aralarında yabancı turistlerinde bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi katılacak.

Şenlikte ayrıca Uluslararası Bodrum Kupası Yat Yarışmalarına tam 25 yıldır katılan ve 20’nin üzerinde birincilik kazanan 17 metre uzunluğundaki 1987 yılı yapımı ahşap gulet yat Büyük Yunus ve ekibi Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için yarışacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.