Bodrum Gündem

Muğla Barosu Başkan Adayı, Av.Musa Doğan Bodrumlu Avukatlarla Buluştu

Muğla Barosu Başkan Adayı, Av.Musa Doğan Bodrumlu Avukatlarla Buluştu
16.10.2014
0
A+
A-

Muğla Barosu Başkan Adayı Avukat Musa Doğan (4)Muğla’da 18-19 Ekim’de yapılacak olan Muğla Barosu Genel Kurulu ve Seçimlerinde Başkan Adayı olan Av. Musa Doğan, Bodrum’da görev yapan avukatlarla buluştu. Yönetim Kurulu adayları ile birlikte toplantıya katılan Doğan, aday olma nedenlerini açıkladı.

Bodrum Gündem Haber

18-19 Ekim’de Muğla’da yapılacak olan Muğla Barosu Genel Kurulu ve Seçimlerinde baro Başkanlığı için yarışan 3 adaydan biri olan Av. Musa Doğan, Bodrum Adliyesi’nde tanıtım toplantısı düzenledi. Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu Türkiye Barolar Birliği Delegesi adayları ile birlikte toplantıya katılan Av. Doğan, aday olma nedenlerini açıkladı.

order Cytotec Muğla Barosu Başkan Adayı Avukat Musa Doğan (3)Doğan, generic Colchicine “Muğla Barosu’nun Türkiye Baroları içinde etkinliği biliniyor. Muğla barosunun İzmir, Ankara, İstanbul gibi, daha etkin ve sorunların çözümünde daha dinamik yaklaşım sergileyebilecek bir konumda olmasını sağlayabilmek adına adaylığımı açıkladım. Tek başıma bir şeyler yapma yetisinde olmadığımı, bir şeylerin birlikte yapılması gerektiğini ve bu güçle daha etkin ve güçlü bir baro oluşturmayı hedeflediğimizi söyledik. Avukatlar kendi haklarını savunmaktan yoksun duruma düşürülmüş hali bizce oldukça önemli bir konu. Avukat Hakları Merkezi’nin hayata geçirilmesinin ve etkin bir şekilde çalışmaya başlaması sağlamaktır. Mesleğin ve meslektaşların ekonomik sorunları günden güne artmaktadır. Bu sorunlara da çözüm önerileri bulmak ve yaratmak için adayız. Yeni başlayan meslektaşların, baro aidatlarını ödemekte bile sıkıntı yaşadıkları, aidatların da olabilecek en düşük noktaya çekilmesi için elimizden geleni yapacağız. Meslektaşlarımızın, tanıma noktasında büyük eksiklikler olduğunu görüyoruz. Bunu da etkinliklerle, gezilerle, eğitimlerle çözerek, daha etkin dinamik ve birlikte oldukları bir ortam yaratmayı hedefliyoruz. Birçok eksiklik olduğuna inanıyoruz ve bu eksiklikleri gidermek için çalışacağımız. Muğla’da ilçeler arasında oldukça fazla mesafeler var. Bu mesafe ister istemez bizim aramızdaki bağı da etkiliyor. Sosyal aktivitelerle bunları aşmaya çalışacağız. Tüm bu sorunların çözümünde, avukat arkadaşlarımızın fikirlerini ve tavsiyelerini göz önünde bulunduracağız. Her türlü siyasi kimlikten uzak durarak, mesleki sorunları çözmek için adayım. Mesleğin sorunlarını çözememiş baronun Türkiye’nin sorunlarını çözemeyeceğini düşünüyoruz. Bu nedenle önce mesleğimizin sorunlarını çözeceğiz, daha sonra Türkiye’nin sorunlarını çözeceğiz” buy brand Levitra dedi.

Tanıtım toplantısının sonunda Av, Doğan ve yönetim kurulu adayları, Bodrum’da görev yapan avukatların görüş ve önerilerini dinledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.