Bodrum Gündem

Birgün Gazetesi Okurları Bir Araya Geldi

19.10.2014
0
A+
A-

Birgün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Barış İnce Bodrum’da Birgün gazetesi okurları ile bir araya geldi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bitez Deniz Yıldızı Restaurant’ta bir saraya gelen Birgün Gazetesi okurları Yazı İşleri Müdürü Barış İnce ile gazetenin baskısından, yayın içeriğine kadar bir çok konuda görüş alışverişinde bulundu. Yaklaşık 60 Birgün gazetesi okurunun geldiği buluşmada Birgün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Barış İnce gazetenin yayın politikasından, baskı tekniklerine ve dağıtım ağına kadar birçok konuda bilgileri okurları ile paylaştı.

Birgün gazetesi okurlarının da sorularını yanıtlayan İnce Bodrumlu okurların oldukça dikkatli ve ciddi bir şekilde gazete ile ilgili değerlendirmeler yaptıkları görüldü.

Bodrumlu Okurlar Gazeteyi Çok Ciddi Takip Ediyor…

Barış İnce Bodrum okurlarının çok bilinçli ve katılımcı olduğunu ifade ederek “Bodrum okurları Birgün’ü çok ciddi takip ediyor. Bu çok belli. Birgün gazetesinin çok yaşamasını isteyen aydınlık yüzler. Ben çok memnun kaldım. Daha önce Didim’e gitmiştim. Didim okur toplantısı da buradakine benzer durumdaydı. Tüm sayfalarımızı biliyorlar. Sağlık sayfası, arka sayfa, çevre sayfası geldi, bazı manşetler değişti gibi çok ciddi bir takip var. Demek ki Bodrum’da Birgün okunurluğu var. Bu daha da artar.” dedi.

Okurları Gazeteyi Sahipleniyor…

Birgün Yazı İşleri Müdürü İnce yeni bir projeyi yaşama geçirdiklerini kaydederek okurların gazeteyi sahiplenmesini hedeflediklerini söyledi. Barış İnce “Birgün gazetesinin finansal altyapısını güçlendirmek için Birgün Desytek Kampanyası oluşturduk. Bu sadece para vermek anlayışı olarak kabul etmeyelim ve okurlarımızın üye olarak Birgün ailesine katılmasını sağlamak istedik. Bin 2 bin kişilik bir üye yapısı, bizim finansal sorunlarımızı çözecektir. Çünkü Birgün sürekli yenilik yapmaya çalışan bir gazete. Örneğin şimdi televizyon alanına girmeye çalışıyoruz. Yol Tv’de programlar ve Digital alanlarda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle finansal yapısının daha iyi olması gerekiyor. Sadece satış ve ilana dayalı finansal yapı ile gazetelerin yaşaması mümkün değildir. Bu nedenle Bodrumlu okurlarında Birgün’e destek olacaklarını düşünüyorum.” dedi.

Birgün Ekibi Yol Tv’de Haber Programı da Yapacak…

Birgün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Barış İnce televizyon yayınları ile ilgili olarak şu bilgileri verdi; İ“Yol Tv’ye günde 8 saat programa karşılık geliyor. Bu programları bizim yazarlarımız, çalışanlarımız yapacaklar. Daha çok haber ağırlıklı ve tartışma programları olacak.” Cialis without prescription buy Clonidine buy prozac

İnce programların uydudan ve internet üzerinden izleneceğini belirtirken, eski programlarında youtube üzerinden tekrar izleneceğini de sözlerine ekledi.

Birgün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Barış İnce, Kent Tv’de yayınlanacak olan Sokağın Sesi programı içinde Bodrum ve Türkiye ekonomisi ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.