Bodrum Gündem

Bodrum Ziraat Odasının İlk Olağan Genel Kurulu Yapıldı…

20.10.2014
0
A+
A-

 

bodrum ziraat odası genel kurulu yapıldı (1)
Bodrum Ziraat Odası 1. Olağan Genel Kurulu, Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Bodrum Gündem Haber 20/10/2014 purchase Fluoxetine order metoclopramide buy Cytotec cheap

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Tolga Çandar, Bodrum Belediye Meclisi Üyesi ve Bodrum Ziraat Odası Kurucu Başkanı Mehmet Melengeç, Bodrum Belediye Meclisi üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum İlçe Tarım Müdürü Mehmet Ali Bahar, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’nın yanı sıra birçok Bodrum Ziraat Odası üyesi katılımıyla düzenlenen olağan genel kurul kurultayında kapalı zarf yöntemiyle Bodrum Ziraat Odası Kurul Üyeleri seçildi.

Bodrum Belediye Meclisi Üyesi ve aynı zamanda Bodrum Ziraat Odası Kurucu Başkanı Mehmet Melengeç genel kurula katılan herkese teşekkür ederek, “Odamızın kuruluş çalışmaları 2011 yılında başlatıldı ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin 12.09.2014/ 4639 numaralı Yönetim Kurulu kararıyla resmi olarak kuruldu. Bu süreçte bize gayretle destek veren öncelikle Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’a, Bodrum Kaymakamımız Mehmet Gödekmerdan’a, Milas Ziraat Odası Başkanımız İsmail Atıcı’ya, Bodrum İlçe Tarım Müdürümüz Mehmet Ali Bahar’a ayrıca Ankara ayağında da Gürol Ergün de büyük çaba gösterdiler. Ben onlara emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bodrum’a bu ekiple beraber bir oda kazandırmış olduk.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Tolga Çandar ise “Bodrum yıllarca tarımdan geçindi. Yukarıdaki köylerimize baktığınız zaman sahil hattı kısmı dışında kalan bölüm Bodrum’un yerli halkı tarımla geçinirdi. Ben de hatırlarım; burada toprağın içinde büyüdük hepimiz. Yani onun parasıyla okuduk hepimiz. Zeytinin, tütünün, pamuğun parasıyla büyüdük; pamuk tarlasında, tütün tarlasında büyüdük. O nedenle Bodrum tarımı çok önemli. Hala yukarı köylerdeki insanlar tarım yapamadıkları için, topraklarını değerlendiremedikleri için, gerekli desteği alamadıkları için kahvelerde sabahlıyorlar, akşamlıyorlar. Yazık; bu bir emek kaydıdır. Bence Bodrum Ziraat Odası çok gerekli. Evet çok doğruydu Mehmet Melengeç’in yaptığı. Eğer çorbada azıcık bir tuzumuz bulunduysa ben bundan onur duyarım, mutluluk duyarım. Kardeşime de teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum; gerçekten çok önemli bir iş yaptı. Herkese teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Bodrum Ziraat Odası 1. Olağan Genel Kurulunda gerçekleşen yönetim kurulu seçimlerinde Mehmet Melengeç yönetim kurulu başkanı seçilirken Mustafa Erten, Nuran İşbilir, Hasan Akbay ve Arif Sinop da yönetim kurulu üyesi seçildi.

Yapılan seçimlerde Bodrum Ziraat Odası Meclis Başkanı olarak ise Altan Zağlı göreve geldi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.