Bodrum Gündem

Nejat İşler, Gümüşlükspor Maçında Moral Depoladı…

20.10.2014
0
A+
A-

order Ventolin nejat işler moral depoladı (1)

Yaşamının büyük bir bölümüne burada devam eden oyuncu, Amatör Küme’de oynayan Gümüşlükspor’un maçını yakın arkadaşları ile birlikte izleyerek moral depoladı.

cheap Paxil Straterra online buying Bodrum Gündem Haber 20/10/2014

Geçtiğimiz Ocak ayında yaşamını sürdürdüğü Bodrum’da fenalaşarak özel bir hastaneye kaldırılan İşler, burada yaklaşık 4 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi görmüş ve ardından ileri tetkik ve tedavisi için İstanbul’a sevk edilmişti. Burada haftalarca yoğun bakımda kalan İşler’e hayranları da büyük destek vermişti.

İşler’in sağlık durumu normale dönmüş ancak elinin bazı parmakları hastalık sürecinde oluşan komplikasyon nedeniyle ameliyat edilmişti.

Ünlü oyuncu yaşadığı sağlık sıkıntılarının ardından Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi’ndeki evine yeniden yerleşti. Yaşamının büyük bir bölümüne burada devam eden oyuncu, Amatör Küme’de oynayan Gümüşlükspor’un maçını yakın arkadaşları ile birlikte izleyerek moral depoladı.

Koyu bir Gümüşlükspor taraftarı ve kulübün fahri başkanı olduğu öğrenilen İşler, maç boyunca takımını destekleyerek futbolculara da taktik verdi. Maçı sonuna kadar takip eden İşler maçın ardından sahaya inerek galip gelen takımının futbolcularını tebrik etti.

Bazı futbolcuların da fotoğraf çektirdiği İşler, gazetecilerin maçla ilgili sorusuna “Çocuklar iyi bir futbol oynadı. Galip geldiler” diye konuştu.

Oldukça keyifli olduğu gözlenen İşler, daha sonra futbolcularla birlikte soyunma odasına giderek galibiyet sevincini birlikte yaşadı.

Öte yandan maçı geçtiğimiz günlerde bir ameliyat geçiren ve yeniden sağlığına kavuşan Gümüşlük eski belediye başkanı Mehmet Tire’nin de olduğu çok sayıda futbol sever izledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.