Bodrum Gündem

“TCSG Yaşam” Gemisi Bodrum’da…

20.10.2014
0
A+
A-

cheap Kamagra SLIDE

Sahil Güvenlik Komutanlığı emrinde görevli “TCSG Yaşam” Gemisi Bodrum Limanına yanaştı. Türk Deniz yetki alanı görevi ve liman ziyareti sebebi ile Bodrum’da bulunan TCSG YAŞAM Gemisinin Komutanı SG Yarbay Oğuz Bavbek, Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etti.

isotretinoin online Bodrum Gündem Haber 20/10/2014 Phenergan online

Sahil Güvenlik Komutanlığı Emrinde görevli “TCSG YAŞAM” Gemisi, Türk Deniz Yetki Alanı Görevi ve Liman Ziyareti kapsamında Bodrum Limanına geldi. Gemi komutanı SG Yarbay Oğuz Bavbek, Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanı SG Yarbay Mete Çağlar, Sahil Güvenlik TCSG 302 Komutanı Fırat Aslan ve TCSG 1 Bot Komutanı Melih Geçgil eşliğinde Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Dr. Gödekmerdan Gemide Komutanları Ziyaret Etti…

Bodrum Kaymakamı Dr. Gödekmerdan TCSG Yaşam Gemisinde komutanları ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a Bodrum Garnizon Komutanı Albay A.Göksel Oral, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Gümrük Müdürü Beyazıt Benli eşilik ettiler. Gemide öğle yemeği de yiyen Dr. Gödekmerdan, Gemi Komutanından “TCSG Yaşam” hakkında bilgiler aldı.

TCSG Yaşam Gemisi, NATO’nun uluslararası standartları çerçevesinde Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı için üretilen 88,6 metre/12,2 metre boyutlarında ve bin 700 ton ağırlığındaki TCSG Yaşam, arama ve kurtarma, karakol, kaçakçılığı önleme, keşif ve gözetleme, çevre kirliliğini önleme ve durdurma ile yangına müdahale edebilme yeteneklerine sahip.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.