Bodrum Gündem

Bodrum Cup İlk Gün Etabını Tamamladı

22.10.2014
0
A+
A-

order metoclopramide online Bodrum-Cup-İlk-Gün-Etabını-Tamamladı Prozac price buy Paxil

Bu yıl 26.’sı düzenlenen Uluslararası Bodrum Cup Yat Yarışlarında ilk gün heyecanı yaşandı. Yarışların ilk gününde 60 tekne start aldı.

Bodrum Gündem Haber- Bodrum Belediyesinin de destekleriyle gerçekleşen 26. Uluslararası Bodrum Cup Yat Yarışları, Denizbank etabıyla start aldı. Sabah saat 11.00’de başlaması planlanan yarışlar rüzgarın yetersiz olması sebebiyle saat 15.00 sularında start aldı. Yarışlar, Çelebi Adası – Bodrum arasında gerçekleşti. Üç buçuk millik etapta 60 tekne yarıştı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon da yarışlara katılarak STS Bodrum Okul Gemisi’nde yarışan Yüksek Ökçeler grubuna eşlik etti. Yüksek Ökçeler ilk gün etabını, 1 saat 45 dakikada tamamladı.
Yarışların ilk gününü Tirhandil kategorisinde Cocotte teknesi, Mozaik kategorisinde Boatox teknesi, Gulet XL kategorisinde STS Bodrum Okul Gemisi, Gulet kategorisinde Büyük Yunus teknesi, Genel kategoride Boatox teknesi, Cruiser XL kategorisinde Lady Katrina teknesi, Klasik kategoride Alondra teknesi, IRC sınıfında Uzma III teknesi, Cruiser sınıfında Shiraz Banou teknesi ve Katamaran sınıfında ise Joy of Wind teknesi birinci olarak tamamladı.
Akşam yarış sonrası Gümbet açıklarında yüzen şehir kuruldu. Kurulan şehirde ise yemek yarışması ve İlhan Şeşen konseri düzenlendi. Gece, kurulan platformda düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam etti.

Era Bodrum Yelken Kulübünce 1989 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası Bodrum Cup Yat Yarışları, bu yıl Bodrum Belediyesinin destekleri ve Palmarina Bodrum ile Çağdaş Holding sponsorluğunda gerçekleştiriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.