Bodrum Gündem

Bodrum’da ki Kanlı Hesaplaşmanın Tatbikatı Yapıldı

24.10.2014
0
A+
A-

bodrumda_silahlı_çatışma_tatbikatı

buy ventolin 15 Eylül 2013’de Gümbet Kavşağında iki grup arasında meydana gelen silahlı çatışmada iki kişi yaşamını kaybetmişti. Natrexone Buy

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem- Viagra prices 15 Eylül 2013’de 6 kişilik iki grubun çatıştığı ve çatışma sırasında silahla vurulan iki kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak görülen davanın 6.duruşması olay yerinde yapılan keşifle gerçekleştirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında yapılan keşif sırasında yol trafiğe kapatıldı.

Geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda Hasan Tura ve Yakup Tura kardeşler hayatlarını kaybetmişti. Geniş güvenlik önlemleri altında ve Gümbet kavşağındaki yollar kesilerek yapılan keşif için Muğla Cezaevinden ring aracı ile Bodrum’a getirilen zanlılar Mirza K., Yaşar K. ve Naci T. olay günü yaşananlar hakkında Hakimin sorularını yanıtladılar.

Alınan bilgilere göre bin 500 sayfadan oluşan dava ile ilgili tutuklu yargılanan Tahsin K. için 5. celsede tahliye kararı verilmişti. 4 tabanca ve 40 adet merminin kullanıldığı tespit edilen hesaplaşmada gizli tanıkların da dinlendiği öğrenildi.

Karşı yönden gelen yurttaşların meraklı bakışları altında olay yerinde yapılan duruşma yaklaşık iki buçuk saat sürdü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.