Bodrum Gündem

Hedefleri  Bodrum’dan Çıkan Bir Türkiye Markası Olmak

on_broker_bodrum_markası_sigorta

Bodrum markası olarak kurulan On+Broker Bodrum’da hizmete girdi. Hedefleri Güney Ege ve Türkiye markası olmak…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-Güney Ege’nin ilk Türkiye’nin 108. Sigorta broker şirketi On+Broker Bodrum’da hizmete girdi. On girişimcinin bir araya gelerek kurduğu brokerlik firması Bodrum merkezli olacak ve bodrum markası olarak büyümeyi hedefliyor. Konacık’ta bulunan merkez ofisin açılış töreninde Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Milas Ticaret Odası Başkanı Reşit Özer, BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden ile birlikte Bodrumlu iş insanlarının yanında, Milaslı iş insanları da yer aldı.

On+Broker ortaklarından Timur Yıldırım Bodrum merkezli ve on ortaklı bir firma kurduklarını belirterek “Tüm Bodrumluların desteğini bekliyoruz. Hedefimiz orta vadede ulusal bir marka olabilmek. Burada bulunduğunuz ve destek verdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz.” Order Prozac dedi. Kısa açılış konuşmasının ardından BESİAD-Bodrum Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği yeni başkanı Uğur İlhami Özden, BESİAD eski başkan Engin Ali Kaplan ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası -MİTSO Başkanı Reşit Özer açılış kurdelasınıbirlikte kestiler.

purchase Paxil Müşteri Odaklı Bir Sistem Kuracaklar…

Güney Ege ve Akdeniz’in ilk Broker firması ve merkezinin de Bodrum olduğunu ifade eden Timur Yıldırım “Denizli, Kuşadası, Aydın, Milas ve Antalya’dan ortaklarımız var. Biz 9 sigorta acentası birleşerek brokerlik firmasını kurduk. Sigorta acentalarının artık güçlerini birleştirmeleri gerekiyor. Rekabetin yoğunlaştığı bu dönemde böyle bir çıkış noktasından hareket ederek 2 Mayıs’ta kuruluşu yaptık, 15 Eylül itibarı ile de Hazine Müsteşarlığından ruhsatımızı aldık. Direk olarak Hazine Müsteşarlığına bağlıyız ve hiçbir sigorta şirketi ile bağlantımız yok. Müşteri adına ilgili sektörde satın alama ve danışmanlık yapacağız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını tespit ederek, ona özel ürünler bulup ve geliştireceğiz. Bunun için sahaya çıkıp müşterimizin ihtiyacı olan ürünleri bularak, müşterimize en az üç teklif sunacağız.  Avrupa’da da bu sistem müşteri odaklı çalışıyor. Yani müşteri danışmanlığı şeklinde. Bizde bunu uygulayacağız.” dedi.

Sigorta Sektörü 80 Milyarlık Bir Pazar…

Türkiye’de 112 broker şirketi olduğunu ve on+broker’ın 108. olarak kurulduğunu kaydeden Yıldırım “Umuyorum bizi örnek alarak Bodrum’da da bu tür birliktelikler oluşur. Çünkü sigorta sektöründe büyük bir rekabet var. Gelecekte birleşmeyen, güç birliği oluşturmayan acentalar zor durumda kalacaklar. Sektör çok dinamik bir sektör. Türkiye’de sigortalanacak değerlerin henüz yüzde 20’si sigortalı. Buda yaklaşık 7 milyar liraya karşılık geliyor. Düşündüğünüzde en az 80 milyar liralık bir pazar var. O nedenle gelişmeye açık en önemli sektör olarak değerlendirilebilir.” dedi.

Bodrum markası Olmayı Hedefliyorlar…

Bodrum merkezli bir firma olmayı çok önemsediklerini dile getiren Timur Yıldırım “Bodrum Türkiye’nin çok önemli bir noktası. İzmir hariç tüm Ege kasabalarına yayılmayı düşünüyoruz. Özellikle ortaklarımızın olduğu yerlerde Antalya’da Kuşadası’nda şubeleşeceğiz. Hedefimiz 5 yıl sonra bölgenin ve Türkiye’nin en önemli broker firmalarından birisi olmak. Bu motivasyonla yola çıktık.” Natrexone Buy dedi.

10 Kişi Güçlerini Birleştirdi…

10 ortak ile yola çıkan genç işadamları, On+Brokeradının yabancıların kolayca telaffuz edilebildiği, hem de on kişi ile sınırlı kalmak için seçtiklerini ifade ediyorlar.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.