Bodrum Gündem

29 Ekim Bodrum Şehir Stadında Coşkuyla Kutlandı…

29.10.2014
0
A+
A-

buy Viagra cumhuriyet kutlamaları stadyum (1)
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 91. Yıl dönümü Bodrum Şehir Stadında düzenlenen törenlerle kutlandı.

buy Plavix online Bodrum Gündem Haber 29/10/2014 Retin-A without prescription
Cumhuriyetin kuruluşunun 91. Yıl dönümü nedeniyle düzenlenen resmi törenlerle kutlanmaya devam ediyor. Bugün ki program, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Tebriklerin kabulünün ardından Bodrum Şehir Stadı’nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlamalar devam etti. Tören, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Garnizon Komutanı Albay Atilla Göksel Oral’ın vatandaşların ve öğrencilerin bayramlarını kutlamasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan yaptı.
Gödekmerdan,  “Ulu Önder Atatürk’ün ‘En büyük eserimdir’ diyerek bize emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91.Yıl dönümüne erişmenin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gazi Mustafa Atatürk’ün önderliğinde yazılan Kurtuluş Destanı’nın heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetin ilanını, ilk günkü gibi büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere istila savaşı kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Tören, öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından minik öğrencilerin folklor gösterisi ile devam etti. Öğrenciler tarafından hazırlanan Atatürk İlkelerinin anlatıldığı gösteri de vatandaşlardan büyük alkış aldı.  Stattaki tören, gösterilerin ardından gerçekleştirilen geçit töreni ile son buldu.

Öte yandan akşam 19.00’da gerçekleştirilecek fener alayının ardından yapılması planlanan Gökhan Tepe konseri, Karaman’da yaşanan maden faciası nedeniyle iptal edildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.