Bodrum Gündem

Kale, Atatürk’ün Sevdiği Şarkılarla İnledi…

29.10.2014
0
A+
A-

Order Disulfiram SLIDE

Cumhuriyetimizin 91. yılı, Bodrum Belediyesi ve “Yaşasın Cumhuriyet” Bodrum Platformu işbirliğiyle düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Pazartesi günü Mumcular’da başlayan etkinlik Salı akşamı Kalde’deki Türk Müziği konseri ile devam etti.
Bodrum Gündem Haber 29/10/2014
buy Nexium Propranolol 40mg Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 91. yıl dönümü nedeniyle, 27-31 Ekim 2014 tarihleri arasında Bodrum genelinde düzenlenen etkinlikler Mumcular Mahallesi Karaova Pazar Yeri’nden başladı. Bodrum Belediyesi ve “Yaşasın Cumhuriyet” Bodrum Platformu işbirliğiyle düzenlenen etkinliklerin ikinci günü ise Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde düzenlenen konser ile devam etti. Etkinliğe katılanlar arasında Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu ve BESİAD Başkanı İlhami Özden oldu.
Kutlama programı açılış konuşmasını Bodrum belediyesinden Asu Kösemen yaptı. Kösemen’in sahneye davet ettiği Cumhuriyet kutlamalarına destek verenlere plaketlerini Bodrum Kent Konseyi başkanı Hamdi Topçuoğlu takdim etti. Topçuoğlu konuşmasında, Bodrum’da bir ilke imza atıldığına dikkat çekerek “Yıllardır hep yapmak istediğimiz birlikteliğin ilk adımlarını atan Platform üyelerine teşekkür ediyorum. ‘Yaşasın Cumhuriyet’ Bodrum Platformu bundan sonra yarımadada yapılacak olan 19 Mayıs, 23 Nisan gibi özel kutlamalarında aynı çatı altında gerçekleştirilmesinin temellerini atmış oldu” dedi. Kutlama etkinliği Atatürk’ü anlatan barkovizyon gösteriminin ardından Gençliğe Hitabe’nin okunması ile devam etti. Program daha sonra sahneye çıkan AKDER (Akyarlar Güzelleştirme ve Geliştirme Derneği) Türk Müziği Korosunun seslendirdiği 17 şarkı ile devam etti. Mustafa Köker’in şefliğinde AKDER korusunun seslendirdiği 17 şarkının içinde özellikle Atatürk’ün çok sevdiği eserlere yer verildi. Konseri dinlemeye gelen vatandaşlar tüm şarkılara eşlik ederek unutulmaz anlar yaşadılar.

Konser sırasında Kuzey hendeğinde dalgalanan Türk Bayraklarıyla da görsel şölen yaşandı. Konserin finali Onun Yıl Marşı ile yapıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.