Bodrum Gündem

Gazeteci Ali Fikret Er Hastaneye Kaldırıldı…

Gazeteci Ali Fikret Er Hastaneye Kaldırıldı…
08.11.2014
0
A+
A-

SLIDE methotrexate online Premarin 0.625mg Viagra online

Bodrum’da 10 yıldan bu yana Muhabir olarak görev yapan 46 yaşındaki Ali Fikret Er, 6 Kasım Perşembe günü geçirdiği üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da 10 yıldan bu yana muhabir olarak görev yapan gazeteci Ali Fikret Er, geçirdiği üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle 6 Kasım Perşembe günü Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Er, 2006 yılının Mayıs ayında akciğer kanseri ameliyatı geçirmişti.

Gazeteci Ali Fikret Er’i, meslektaşları ve sevenleri sosyal medyada paylaştıkları mesajlarla yalnız bırakmadı. Telefonla görüştüğümüz meslektaşımız Ali Fikret Er, “Üst solunum yolu enfeksiyonu nedeni ile hastaneye geldim. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl da benzeri bir durumla karşılaşmıştık. Buradaki tedavim birkaç gün daha devam edecek. En kısa sürede aranıza daha sağlıklı olarak döneceğim. Sizleri ve mesleğimi şimdiden çok özledim” dedi.

Bodrum Gündem ailesi olarak Gazeteci arkadaşımız Ali Fikret Er’e acil şifalar diliyor, en kısa zamanda aramızda mesleğinin başında görmek istiyoruz.

 

Yorumlar

  1. Reyhan Bayındır Gönenç dedi ki:

    Mesleğini severek yapan, gönlü yüce arkadaşımıza acil şifalar diliyorum.

  2. leyla bahtiyar dedi ki:

    Size nazar Değdi önce fatih şimdi sen acil şifalar diliyorum en kısa zaman da mesleği ne ve aramızda olsun